icon

Nejasný výsledok tehotenského testu

veroni009
24. apr 2025

Ahojte potrebovala by som poradiť, styk som mala 13.4 s tym ze nic do mňa nešlo (od januára som musela vysadiť antiku.) dnes rano som si robila test nakoľko mi mešká Ms 4 dni najprv test bol uplne čistý jedna jasná čiarka ale pobede ako som ho pozerala boli tam dve čiarky s tym ze ju skoro nieje ani vidno o 13 som si robila ďalší test a tam je jasne jedna čiarka ani duch ani nic trochu som sa vystrašila tak žiadam o radu ci to nieco znamená nakoľko uz pred rokom som bola tehotná a tiez mi takto testy ukázali jednu čiarku a ked som sa na ne pozrela neskor boli tam uz dve. Ja veľmi dufam ze to je len kanalik pretože mam uz stresy s toho. Kde je dole čiara ten je z rana a ten druhý je s pobedia

Dakujem za rady

Nejasný výsledok tehotenského testuNejasný výsledok tehotenského testu
petamich
24. apr 2025

Ja sa pozeram na negativne testy 🙂

esmeronka
24. apr 2025

Ak čiarka nabehne po limite je to len kanálik...a po 4 dňoch meškania by už bola určite voľným okom viditeľná čiara hneď v limite... čiže tehotná určite nie ste
Nemali ste stresy,chorobu, hormonálne rozhodenie?

evcagabi
24. apr 2025

Kde je ta ciarka?

livsi
24. apr 2025

Výsledok sa odčítava max do 10min. Ak si sa pozrela po štyroch hodinách, výsledok je neplatný.

veroni009
autor
27. apr 2025
@esmeronka

Ak čiarka nabehne po limite je to len kanálik...a po 4 dňoch meškania by už bola určite voľným okom viditeľná čiara hneď v limite... čiže tehotná určite nie ste
Nemali ste stresy,chorobu, hormonálne rozhodenie?

@esmeronka no predpokladám ze to moze byt s toho ze v januári som vysadila antikoncepciu a do apríla som mala dvojdňové ms a twraz celý apríl nic takze predpokladám ze to je hormonálna nerovnováha lebo vela akné po tvary co som počas liekov nemala vôbec skoro

ankare
27. apr 2025
@veroni009

@esmeronka no predpokladám ze to moze byt s toho ze v januári som vysadila antikoncepciu a do apríla som mala dvojdňové ms a twraz celý apríl nic takze predpokladám ze to je hormonálna nerovnováha lebo vela akné po tvary co som počas liekov nemala vôbec skoro

@veroni009 negatívne

bluka2
27. apr 2025

Tak je jasne, že keď ten prvý z ranného moču ma takú slabú druhu čiarku, že poobedny bude slabší a teda v tomto prípade bez čiarky. Podľa mňa ti neostáva nič ine, len otestovať zajtra ráno alebo ešte lepšie o dva dni