Nemal by byť tehotenský test po týždni silnejší?
Baby pred týždňom som robila tehu test ktorý vyšiel pozitívny. Prvá fotka robená pred týždňom a dnešné testy robene ránom moci obe naraz .
Dneska by mi mala dôjsť ms ale zatiaľ nič.
Nemal by byť už silnejší tehu test po týždni?

Je to slabé ale pozitívne, más ešte málo hcg v moči, možno si mala posunutú ovu
@stellarstar robila som si aj ovulacne testy najviac silnejšu som mala 9.2 a snažili sme sa 10 teho od vtedy sme sa nesnažili.
Ja som skúsila 18.2 robiť tehu test ale vyšiel negatívny ani duch nebol potom som skúsila 21.2 a vyšiel pozitívny to je ten prvý test ktorý je foteny .
A nebolo to teda pred týždňom 🤦♀️ ospravedlňujem sa som nejaká už popletena a v strese takže 21.2 bolo piatok a dnes je utorok a testy som robila ránom moci tie obe testy naraz.
@nika23t zle som napísala ospravedlňujem sa nebolo to pred týždňom prvý test bol robený v piatok a dnes robene beli tie obe naraz testy
Je to pozitívny..... nechápem teraz kde je problem
@sisska96 že tie dnesne nie sú silnejšie oproti tomu piatkovému
Každý tehotensky test ma inak farbivo, cize su to normálne pozitivne testy po 4 dňoch
Presne tak ako píšu vyššie, ak chceš testovať viac krát a sledovať či silnie čiarka treba mať vždy rovnaký test (značku).
Zatiaľ by som si tým nelámala hlavu, skús o 2 dni zase ten istý test ako si robila dnes.
@stellarstar Však to nevadí, keď je pozitívny
@sisska96 pri prosperujucom tehotenstve stúpa hcg čiže testy majú silnieť . Takže áno , silnieť testy musia .
@sisska96 mala by mať silnejšie testy keďže hcg každým 2hým dňom narastá
@simona1998 ale je este úplne na začiatku, skôr je zázrak že ju už ten prvý zachytil
@kaca222 záleží od ovulácie nie termínu ms .
@simona1998
@stellarstar Mne nesilneli a aj tak nebol problém....
Načo zakladaš ďalšiu tému? Véd ti už baby odpovedali v prvej. Načo toľko testuješ choď k lekárovi a budeš vedieť odpoveď či je to prosperujuce teh.alebo nie.Zajtra máš ísť k lekárovi ak sa nemýlim čo si v prvej téme písala tak sa dozvieš viac ako tu testy porovnávať
@lami201020 to máš testy zo včera nie? Téma kt si si zmazala lebo ze gyn ti nič na to nepovedal a v druhej si tvrdila ze tam nieco videl
Nechápem načo zakladas temu s potom odpovede mažeš

Škoda, že si aj dnes neurobila rovnaký test ako pred týždňom. Urcite sú pozitívne, a keďže ešte len máš dostať ms, iné neostáva, len počkať. Alebo skúsiť test, aký si mala ako prvy pozitívny.