icon

Nemám nízke hCG?

Včera o 13:08

Ahojte. Poslednú menštruáciu som mala 20.12. Ovuláciu som mala asi 6.1., vrchol sa mi nepodarilo zachytiť. Ďalšiu ms som mala dostať 20.1., a teda mám 2 dni meškanie. Slabú čiarku som mala už 18.1. Testy pomaly silnejú, no v predošlom tehotenstve silneli rýchlejšie. Bola som dnes ma krv, výsledok bol 116,2 iu/l. No referenčnú mi uviedli od 500. Inde som našla aj nižšie hodnoty, podľa ktorých je to ok. Aj podľa AI. No zaujímajú ma vaše skúsenosti. V pondelok idem znovu na odber. Snáď to dobre dopadne.

babushkaem
Včera o 13:18

@anonym_autor +pises ze ovulaciu si mala ASI, teda nevies presne kedy a tie referecne hodnoty su na presne stanoveny tyzden, mozes to mat posunute. sleduj si ciarky ci silneju. ja som mala nizsiu hodnotu hcg a bolo to prosperujuce tehotenstvo

jaskolka
Včera o 13:40

Ja ti poviem svoju skúsenosť,mám za sebou 4 tehotenstva .
Pri synovi som mala slabšie čiarky, silneli len pomaly,na USG bolo v 6 tt ledva niečo vidno a napokon bolo to bezproblémové a úspešne tehotenstvo. .
Mala som však aj take tehotenstvo,že v deň meškania pekná čiarka,potom silneli čiarky ako koľajnice,a bol to napokon MA.
Takže fakt nič iné,ako počkať na kontrolu u gynekológa, urobiť nemôžeš. Bude tak,ako má byť

autor
Včera o 14:01
@jaskolka

Ja ti poviem svoju skúsenosť,mám za sebou 4 tehotenstva .
Pri synovi som mala slabšie čiarky, silneli len pomaly,na USG bolo v 6 tt ledva niečo vidno a napokon bolo to bezproblémové a úspešne tehotenstvo. .
Mala som však aj take tehotenstvo,že v deň meškania pekná čiarka,potom silneli čiarky ako koľajnice,a bol to napokon MA.
Takže fakt nič iné,ako počkať na kontrolu u gynekológa, urobiť nemôžeš. Bude tak,ako má byť

@jaskolka viem, vďaka. Uvidime. Este som nevolala ani svojej dr.

bozenka1956
Odpoveď bola odstránená
autor
Včera o 20:45
@bozenka1956
Odpoveď bola zmazaná

@bozenka1956 takú si mala ty po meskani ms? Dopadlo to dobre?