Nemám nízke hCG?
Ahojte. Poslednú menštruáciu som mala 20.12. Ovuláciu som mala asi 6.1., vrchol sa mi nepodarilo zachytiť. Ďalšiu ms som mala dostať 20.1., a teda mám 2 dni meškanie. Slabú čiarku som mala už 18.1. Testy pomaly silnejú, no v predošlom tehotenstve silneli rýchlejšie. Bola som dnes ma krv, výsledok bol 116,2 iu/l. No referenčnú mi uviedli od 500. Inde som našla aj nižšie hodnoty, podľa ktorých je to ok. Aj podľa AI. No zaujímajú ma vaše skúsenosti. V pondelok idem znovu na odber. Snáď to dobre dopadne.
Ja ti poviem svoju skúsenosť,mám za sebou 4 tehotenstva .
Pri synovi som mala slabšie čiarky, silneli len pomaly,na USG bolo v 6 tt ledva niečo vidno a napokon bolo to bezproblémové a úspešne tehotenstvo. .
Mala som však aj take tehotenstvo,že v deň meškania pekná čiarka,potom silneli čiarky ako koľajnice,a bol to napokon MA.
Takže fakt nič iné,ako počkať na kontrolu u gynekológa, urobiť nemôžeš. Bude tak,ako má byť
Ja ti poviem svoju skúsenosť,mám za sebou 4 tehotenstva .
Pri synovi som mala slabšie čiarky, silneli len pomaly,na USG bolo v 6 tt ledva niečo vidno a napokon bolo to bezproblémové a úspešne tehotenstvo. .
Mala som však aj take tehotenstvo,že v deň meškania pekná čiarka,potom silneli čiarky ako koľajnice,a bol to napokon MA.
Takže fakt nič iné,ako počkať na kontrolu u gynekológa, urobiť nemôžeš. Bude tak,ako má byť
@jaskolka viem, vďaka. Uvidime. Este som nevolala ani svojej dr.
@bozenka1956 takú si mala ty po meskani ms? Dopadlo to dobre?
@anonym_autor ja by som sa najmä nespoliehala na to, ako čiarky silnejú. Testy a tie čiarky majú svoje limity. Ja som mala hystériu, že nesilneju a hcg mi rástlo. Či je hcg z krvi dosť vysoké, nech povie lekár, ale baby správne hovoria, že ovulácia mohla byť inokedy. Dôležité je, či podľa krvi hcg dostatočne stúpa. Mne stúpalo príliš pomaly, ale verím, že to nebude tvoj prípad.

@anonym_autor +pises ze ovulaciu si mala ASI, teda nevies presne kedy a tie referecne hodnoty su na presne stanoveny tyzden, mozes to mat posunute. sleduj si ciarky ci silneju. ja som mala nizsiu hodnotu hcg a bolo to prosperujuce tehotenstvo