Nepodarilo sa nám bábätko?
Ahojte baby.
Na začiatok vás poprosím žiadne arogantne komentáre. Prišla som sa len slušne spýtať. Ďakujem ❤️
Plodné dni som mala od 2.1 do 8.1. Vysokú šancu otehotnieť čo som mala ovulaciu bolo 7.1. Takže už to je týždeň od sexu a chcem sa spýtať keď mi teraz tehotenský test ukázal len jednu čiarku znamená to že sa nám nepodarilo o bábätko? Menzes mám mať 21.1. (budúci týždeň piatok)
Strašne moc vám ďakujem za odpoveď ❤️
po takomto kratkom čase ti test ešte neukáže nič.. skús počkať a testuj v deň očakávanej menštruácie alebo keď ti bude meškať 🙂
@lotitka k uhnezdieniu oplodneneho vajicka prichadza od 6 do 12 dni od oplodnenia, a nasledne trva minimalne 2 dni, kym telo vyprodukuje minimalnu hladinu hormonu, ktory by test zachytil. 8 dni od oplodnenia je teda velmi hranicny, malo pravdepodobny termin, kedy by uz test ukazal. Den oplodnenia nemusi znamenat den styku, ked nemas presne sledovanu ovulaciu, moze to byt aj o par dni potom. Treba pockat, kym menstruacia meska, a testovat az potom.
@lotitka ja som mala ovulaciu odsledovanu folikulometriou a teda 9 dpo uz som mala slabu ciarku /bolo ju vidiet/ 😉 a to bolo 6 dni do menstruacie
Este je skoro, otestuj v den ocakavanej ms - dovtedy je to take hadanie, a podla mna skoda testu. Navyse, ked pouzivas nahodou tie digitalne plastove, tak je to hromada jednorazoveho plastu - a potom aku planetu to dostanu do vienka od rodicov?
@veselo_neveselo nepoužívam digitálne normálne papierové alebo ako to nazvať ani neviem že digitálne existujú
@lotitka tak to je super! 🌷 Teraz uz len par dni pockaj, a uvidis.
@lotitka ak ti mozem poradit ozaj pockaj do ocakavanej ms. Ja som si robila testy pred tym ( opat sme sa snazili po potrate) a prerevala som par dni s drpresiou ze sa nepodarilo. Ale v skutocnosti sa podarilo 😃 ciarka v den ms bola taka slaba ze som ju ledva videla potvrdil to digitalny ( odporucam clear blue). O par dni uz ciarka silnela. Teda testy pred ms su velmi zradne nedokazu zachytit hcg a teba len zdeptaju. Pockaj vyhni sa zbytocnemu stresu.
Myslim,se ak spravne pocitas plodne dni tak by ti uz test slabu ciarku teraz ukazal.Ale skus este povkat a uvidis.
Je to veru skoro este 🙂 Pockaj ci ti nebudu tvoje dni meskat a ked tak potom si spravit test 🙂
@selena_luna bohužiaľ aj ja som potratila a odvtedy sa zatiaľ nepodarilo 😔
@lotitka to ma velmi mrzi. O to viac sa nestresuj takto zbytocne robenim skorych testov jedine co sa da robit je cakat
@lotitka určite si mala vtedy ovu? Kalendarom v apke sa neriaď, ja mam ms pravidelnu ale ovu mi aj tak skače +\- 2-3 dni.... ale najlepšie je aj tak čakať do ms, pripadne par dni pred ms... osobne poznam babu čo jej test ukazal slabeho ducha až na 10 deň čo meškala ms... aby si nebola zbytočne sklamana, veď to môže byť skoro... držim palce 🍀
Babulky nebudem rozpisovať ďalšiu tému. Dnes ráno som mala výtok s malým množstvom hnedého. Boli ma pod bruchom. Nemáte s týmto skúsenosť?
@lotitka moze ist o uhniezdenie vajicka.
@selena_luna
@katka5161 babulky tak mi je celý deň zle na grc,hlava točí,unavená, bolesť pod bruchom niekedy mierne pichanie. Hnedý výtok už nemám mala som len ráno malú kvapku(pásik). Svagrina mi povedala že to mi príde menzes len nikdy som toto nemala pred menzesom.

@lotitka na test je veľmi skoro. Urob si ho až keď ti bude meškať menzes