icon

Neskorá menštruácia po vyvolávačke

romana97
14. aug 2025

Podľa vás môžem sa tešiť 25.7 bola pichnuta vyvolavacaka na menstruaciu a pichol aj 8.8 menstruacia zatiaľ.jie a dnes test q takto

Neskorá menštruácia po vyvolávačke
chrobak7
14. aug 2025

@romana97 Skús to napísať ešte raz tak, aby sme to aj my pochopili....

A na čo sa chceš tešiť? Že si tehotná, alebo že nie si tehotná? A prečo si si dala vyvolať?

terry658
14. aug 2025

@romana97 myslim, že sa pomaly môžeš začať tešiť. Ešte by som pre istotu spravila jeden normálny. Vraj teraz tieto digi začali blbnúť.

sisa_s
14. aug 2025

Naco ti daval vyvolavacku, ked cakas na pozitivny test?

mimi013
14. aug 2025
@sisa_s

Naco ti daval vyvolavacku, ked cakas na pozitivny test?

@sisa_s aj mne chcela moja pichnut kvoli meskajucej menstruacii 2 tyzdne a to som mala ducha na teste a potom slabu ciarku, pre nu to nebol pozitivny test. Nakoniec som mala posunutu ovulaciu a som 25tt.

anonym_f7f7f3
14. aug 2025
@chrobak7

A na čo sa chceš tešiť? Že si tehotná, alebo že nie si tehotná? A prečo si si dala vyvolať?

@chrobak7 to je tak, keď sa chlap ocitne na stránke, kde polovičke tém nerozumie. Možno má nepravidelný cyklus, možno mala posunutú ovuláciu a nevedela o tom, takže v čase termínu MS mala test negatívny. Po meškaní išla ku gynekológovi, ktorý zrejme bez vyšetrenia (tehotenstvo by aj tak nevidel) pichol vyvolávačku, ktorá prípadnému tehotenstvu neublíži, ani nevyvolá potrat. Po druhej neúspešnej vyvolávačke si zrejme znovu skúsila urobiť test a vyšiel pozitívne.

petrao2
14. aug 2025

@romana97 myslim ze sa mozes tesit
Mne ked dr pichla injekciu povedala ze keby to bolo tehotenstvo injekcia neublizi ale pomoze plodu udrzat sa
Skus o 2 dni iny test

romana97
autor
14. aug 2025
@chrobak7

@chrobak7 25.7 som bola u gynekológa menstruacia mi meškali 2 týždne..vravel ze na ultrazvuku nevi nič...tak mi dal vyvolavacku...ale ubeholo 15 dní od inekci 8.8 som išla zasa za doktorom odmietala som vyvolavacku ale napriek tomu mi ju dal pichnúť..a dnes je už 7 deň od vyvolavacky. ...ms zatiaľ nikde tak povedala som si co ak som tehotná zvyčajne nezaberá v tedy vyvolavacka a dnes clearblu ukázal 1-2

romana97
autor
14. aug 2025
@petrao2

@romana97 myslim ze sa mozes tesit
Mne ked dr pichla injekciu povedala ze keby to bolo tehotenstvo injekcia neublizi ale pomoze plodu udrzat sa
Skus o 2 dni iny test

@petrao2 myslíš ze clearblu nieje spoľahlivý

janai1
14. aug 2025
@romana97

@chrobak7 25.7 som bola u gynekológa menstruacia mi meškali 2 týždne..vravel ze na ultrazvuku nevi nič...tak mi dal vyvolavacku...ale ubeholo 15 dní od inekci 8.8 som išla zasa za doktorom odmietala som vyvolavacku ale napriek tomu mi ju dal pichnúť..a dnes je už 7 deň od vyvolavacky. ...ms zatiaľ nikde tak povedala som si co ak som tehotná zvyčajne nezaberá v tedy vyvolavacka a dnes clearblu ukázal 1-2

@romana97 a to ťa priviazal o kreslo? či ako ti ju pichol keď si ju odmietla?

anonym_c32687
14. aug 2025

Čiže tebe už vyše mesiaca mešká menštruácia a test ukazuje 1-2? Mne toľko ukazoval ešte pred meskajucou menštruáciou... neviem, ci je toto tehotenstvo

januska12323
14. aug 2025

To nesedí časovo. Jedine ak si mala celý cyklus posunutý a otehotnela si oveľa neskôr.

petrao2
14. aug 2025
@romana97

@petrao2 myslíš ze clearblu nieje spoľahlivý

@romana97 nie ale nemozes ocikat 2x ten isty

terry658
14. aug 2025
@januska12323

To nesedí časovo. Jedine ak si mala celý cyklus posunutý a otehotnela si oveľa neskôr.

@anonym_c32687
@januska12323 mne sa stalo toto isté. Otehotnela som, keď mi skoro mesiac meškala menštruacia a mám zdravého syna.
Tiež mi doktor pichol vyvolavacky a zrazu tehotná.

romana97
autor
14. aug 2025
@terry658

@anonym_c32687
@januska12323 mne sa stalo toto isté. Otehotnela som, keď mi skoro mesiac meškala menštruacia a mám zdravého syna.
Tiež mi doktor pichol vyvolavacky a zrazu tehotná.

@terry658 a dal vám 2ve ...a keď ste boli tak vravel aj vám ze na Sone.nevidi nič a boly ste tehotna

romana97
autor
14. aug 2025
@petrao2

@romana97 nie ale nemozes ocikat 2x ten isty

@petrao2 ja som ho neocikala vyčítala som.sa do nádoby a robila som ho podľa návodu

romana97
autor
14. aug 2025
@anonym_c32687

Čiže tebe už vyše mesiaca mešká menštruácia a test ukazuje 1-2? Mne toľko ukazoval ešte pred meskajucou menštruáciou... neviem, ci je toto tehotenstvo

@anonym_c32687 mestruaciu som mala 21.7 do 25.7 ale vravel ze to nebola poriadna ms a ze som mala zhrubnutu sliznicu maternice tak mi dal vyvolavacku aj 8.8 keď som bola na kontrole nerozumiem

terry658
14. aug 2025
@romana97

@terry658 a dal vám 2ve ...a keď ste boli tak vravel aj vám ze na Sone.nevidi nič a boly ste tehotna

@romana97 áno. Otehotnela som počas brania vyvolávačiek. Na sone nebolo nič vidieť. Doz edela som sa zezsom tehotná mesiac a pol po meškaní ms.

romana97
autor
14. aug 2025
@terry658

@romana97 áno. Otehotnela som počas brania vyvolávačiek. Na sone nebolo nič vidieť. Doz edela som sa zezsom tehotná mesiac a pol po meškaní ms.

@terry658 ja som mala ms slabú 21.7....25.7 som.isla.na.kontrolu.a povedal ze mam zhrubnutu maternicu tak mi.dal vivolavacku a nevidel.nic na.sone a 8.8 som išla.ze menstruacia neprišla.tak mi pichol ďalšiu zajtra bude tyzden co.zatial.ms neprišla....a dnes.digi test ukázal.1-2

romana97
autor
14. aug 2025
@romana97

@terry658 ja som mala ms slabú 21.7....25.7 som.isla.na.kontrolu.a povedal ze mam zhrubnutu maternicu tak mi.dal vivolavacku a nevidel.nic na.sone a 8.8 som išla.ze menstruacia neprišla.tak mi pichol ďalšiu zajtra bude tyzden co.zatial.ms neprišla....a dnes.digi test ukázal.1-2

@romana97 tak neviem.comu mam veriť

terry658
15. aug 2025
@romana97

@romana97 mne hneď povedal, že si mám týždeň po vyvolávačke spraviť test či nie som tehotná. A bola som.

romana97
autor
15. aug 2025
@terry658

@romana97 mne hneď povedal, že si mám týždeň po vyvolávačke spraviť test či nie som tehotná. A bola som.

@terry658 mne včera takto dnes som.bola u lekára vravel ze môže ísť o skóre tehotenstvo ale ze mam tenku sliznicu maternice tak mi bral krv a 25.7 som mala zhrubnutu maternicu tak nechcapem

terry658
15. aug 2025
@romana97

@terry658 mne včera takto dnes som.bola u lekára vravel ze môže ísť o skóre tehotenstvo ale ze mam tenku sliznicu maternice tak mi bral krv a 25.7 som mala zhrubnutu maternicu tak nechcapem

@romana97 uvidíš o týždeň

romana97
autor
15. aug 2025
@terry658

@romana97 uvidíš o týždeň

@terry658 na tomto tiež vidno

romana97
autor
17. aug 2025

Vidíte to aj vy ci mi už šibe

terry658
17. aug 2025
@romana97

Vidíte to aj vy ci mi už šibe

@romana97 ja som mala takýto test keď mi digi ukázal 1-2 .