Neskorá menštruácia po vyvolávačke
Podľa vás môžem sa tešiť 25.7 bola pichnuta vyvolavacaka na menstruaciu a pichol aj 8.8 menstruacia zatiaľ.jie a dnes test q takto

Naco ti daval vyvolavacku, ked cakas na pozitivny test?
@romana97 Skús to napísať ešte raz tak, aby sme to aj my pochopili....
A na čo sa chceš tešiť? Že si tehotná, alebo že nie si tehotná? A prečo si si dala vyvolať?
@chrobak7 to je tak, keď sa chlap ocitne na stránke, kde polovičke tém nerozumie. Možno má nepravidelný cyklus, možno mala posunutú ovuláciu a nevedela o tom, takže v čase termínu MS mala test negatívny. Po meškaní išla ku gynekológovi, ktorý zrejme bez vyšetrenia (tehotenstvo by aj tak nevidel) pichol vyvolávačku, ktorá prípadnému tehotenstvu neublíži, ani nevyvolá potrat. Po druhej neúspešnej vyvolávačke si zrejme znovu skúsila urobiť test a vyšiel pozitívne.
A na čo sa chceš tešiť? Že si tehotná, alebo že nie si tehotná? A prečo si si dala vyvolať?
@chrobak7 25.7 som bola u gynekológa menstruacia mi meškali 2 týždne..vravel ze na ultrazvuku nevi nič...tak mi dal vyvolavacku...ale ubeholo 15 dní od inekci 8.8 som išla zasa za doktorom odmietala som vyvolavacku ale napriek tomu mi ju dal pichnúť..a dnes je už 7 deň od vyvolavacky. ...ms zatiaľ nikde tak povedala som si co ak som tehotná zvyčajne nezaberá v tedy vyvolavacka a dnes clearblu ukázal 1-2
@chrobak7 25.7 som bola u gynekológa menstruacia mi meškali 2 týždne..vravel ze na ultrazvuku nevi nič...tak mi dal vyvolavacku...ale ubeholo 15 dní od inekci 8.8 som išla zasa za doktorom odmietala som vyvolavacku ale napriek tomu mi ju dal pichnúť..a dnes je už 7 deň od vyvolavacky. ...ms zatiaľ nikde tak povedala som si co ak som tehotná zvyčajne nezaberá v tedy vyvolavacka a dnes clearblu ukázal 1-2
@romana97 a to ťa priviazal o kreslo? či ako ti ju pichol keď si ju odmietla?
Čiže tebe už vyše mesiaca mešká menštruácia a test ukazuje 1-2? Mne toľko ukazoval ešte pred meskajucou menštruáciou... neviem, ci je toto tehotenstvo
To nesedí časovo. Jedine ak si mala celý cyklus posunutý a otehotnela si oveľa neskôr.
To nesedí časovo. Jedine ak si mala celý cyklus posunutý a otehotnela si oveľa neskôr.
@anonym_c32687
@januska12323 mne sa stalo toto isté. Otehotnela som, keď mi skoro mesiac meškala menštruacia a mám zdravého syna.
Tiež mi doktor pichol vyvolavacky a zrazu tehotná.
@anonym_c32687
@januska12323 mne sa stalo toto isté. Otehotnela som, keď mi skoro mesiac meškala menštruacia a mám zdravého syna.
Tiež mi doktor pichol vyvolavacky a zrazu tehotná.
@terry658 a dal vám 2ve ...a keď ste boli tak vravel aj vám ze na Sone.nevidi nič a boly ste tehotna
Čiže tebe už vyše mesiaca mešká menštruácia a test ukazuje 1-2? Mne toľko ukazoval ešte pred meskajucou menštruáciou... neviem, ci je toto tehotenstvo
@anonym_c32687 mestruaciu som mala 21.7 do 25.7 ale vravel ze to nebola poriadna ms a ze som mala zhrubnutu sliznicu maternice tak mi dal vyvolavacku aj 8.8 keď som bola na kontrole nerozumiem
@romana97 áno. Otehotnela som počas brania vyvolávačiek. Na sone nebolo nič vidieť. Doz edela som sa zezsom tehotná mesiac a pol po meškaní ms.
@terry658 ja som mala ms slabú 21.7....25.7 som.isla.na.kontrolu.a povedal ze mam zhrubnutu maternicu tak mi.dal vivolavacku a nevidel.nic na.sone a 8.8 som išla.ze menstruacia neprišla.tak mi pichol ďalšiu zajtra bude tyzden co.zatial.ms neprišla....a dnes.digi test ukázal.1-2
@terry658 ja som mala ms slabú 21.7....25.7 som.isla.na.kontrolu.a povedal ze mam zhrubnutu maternicu tak mi.dal vivolavacku a nevidel.nic na.sone a 8.8 som išla.ze menstruacia neprišla.tak mi pichol ďalšiu zajtra bude tyzden co.zatial.ms neprišla....a dnes.digi test ukázal.1-2
@romana97 tak neviem.comu mam veriť
@romana97 mne hneď povedal, že si mám týždeň po vyvolávačke spraviť test či nie som tehotná. A bola som.
@romana97 mne hneď povedal, že si mám týždeň po vyvolávačke spraviť test či nie som tehotná. A bola som.
@terry658 mne včera takto dnes som.bola u lekára vravel ze môže ísť o skóre tehotenstvo ale ze mam tenku sliznicu maternice tak mi bral krv a 25.7 som mala zhrubnutu maternicu tak nechcapem