Nesníva sa mi?
Ani neviem čo napisať , každa snažiaca ma pochopi , že čakanie na tú , vytúženú , druhu čiarku je vyčerpavajuce pretkane , sklamaniami , lovenim duchou a zrazuuu sa bojim začať sa potichúčku možno tešiť ? 🥺🥹

Držím palce, je pozitívny.
Gratulujem 🥰
nechet je hrozny, ale radost najvacsia, gratulujem
nechet je hrozny, ale radost najvacsia, gratulujem
@balerina2025 robim s kablikmi v rukaviciach , plus zdeformovane palce na oboch rukach :D nechty su zdrave len zodrate a umele nechty mame zakazane mat , aaa na lakovanie fakt nemam ani talent ani nervy 🤣🥹. Aaa tiško dufam , dakujem 🥹
@balerina2025 robim s kablikmi v rukaviciach , plus zdeformovane palce na oboch rukach :D nechty su zdrave len zodrate a umele nechty mame zakazane mat , aaa na lakovanie fakt nemam ani talent ani nervy 🤣🥹. Aaa tiško dufam , dakujem 🥹
@dea663 🍀
@dea663 tieto lacne ali testy sú k ničomu. Počkaj až ti bude meškať a urob si kvalitný test
Bože to naozaj ste si neodpustili komentovať necht autorky? A čo že ho má taký? Vyzerá byť čistý, keď už sa chcete pozastavovať, tak ešte možno nad špinavým, aj keď ani to nemusíte vedieť pozadie. Dneska musí byť každý dokonalý, riešite tu necht ale v iných diskusiách napíšete, že nikoho neodsudzujete preto, že si neholí nohy, či pazuchy.
Bože to naozaj ste si neodpustili komentovať necht autorky? A čo že ho má taký? Vyzerá byť čistý, keď už sa chcete pozastavovať, tak ešte možno nad špinavým, aj keď ani to nemusíte vedieť pozadie. Dneska musí byť každý dokonalý, riešite tu necht ale v iných diskusiách napíšete, že nikoho neodsudzujete preto, že si neholí nohy, či pazuchy.
@tairyx dakujem krásne že ste sa ma zastali , veľmi si to vážim ♥️
@dea663 no niet za čo. Je mi zle z tohto večného odsudzovania a komentovania nie len výzoru iných.
@kikusenka1 kiežby ♥️🥹
@dea663 tieto lacne ali testy sú k ničomu. Počkaj až ti bude meškať a urob si kvalitný test
@bambieblue musim ti dat za pravdu :( dnes som si robila este jeden aaaa snehobiely takze nerozumiem tomu ako je to mozne , vcerajsi robeny pred cestou do prace len tak lebo mi mal vcera prist menzes a snazime sa tak mi nedalo. Aaaaa dnes s ranneho moču a nič tam ani naznak asi ma šlak trafi 🤦
@bambieblue musim ti dat za pravdu :( dnes som si robila este jeden aaaa snehobiely takze nerozumiem tomu ako je to mozne , vcerajsi robeny pred cestou do prace len tak lebo mi mal vcera prist menzes a snazime sa tak mi nedalo. Aaaaa dnes s ranneho moču a nič tam ani naznak asi ma šlak trafi 🤦
@dea663 môže ísť o biochemické alebo chybný test ci jeden alebo druhý... Skus 2 dní počkať kúp test v lekárni a urob nanovo malo by ti dat jasný vysledok
@kulumulu123 Urobila som si ešte aj ovulačny pocula som že dokaze detekovat tehotenstvo niekedy skôr ako tehotensky test . Aaale co ma zarazilo kedze by som mala mat druhy den ms mal by byt ovu test negativny (aj je ale myslim to tak ze ta druha palicka by tam vôbec nemala byt ). Tak ma zaskocilo ze preco tam furt je , je pravda ze mam ms nepravidelnu a beriem aj Infolic a gynax aaale nechapem . Jasne kupim aj kvalitny testik ale nechcem predbiehat a byt sklamana 🙂 kedze poctivo sa snažime.
@kulumulu123 Urobila som si ešte aj ovulačny pocula som že dokaze detekovat tehotenstvo niekedy skôr ako tehotensky test . Aaale co ma zarazilo kedze by som mala mat druhy den ms mal by byt ovu test negativny (aj je ale myslim to tak ze ta druha palicka by tam vôbec nemala byt ). Tak ma zaskocilo ze preco tam furt je , je pravda ze mam ms nepravidelnu a beriem aj Infolic a gynax aaale nechapem . Jasne kupim aj kvalitny testik ale nechcem predbiehat a byt sklamana 🙂 kedze poctivo sa snažime.
@dea663 🥳👶
@dea663 ten ovulacny test tam bude vždy druhá čiarka na to sa nespoliehaj. No nie raz aj mne takto ukázal a pravda bola inde 😒
@tairyx presne tak! A ešte aj tie výrazy, vraj - ,, nehet, nechet,, !
Dalsi update nie nerozbehli sa🤣 furt , mna šlak trafi, trošku som pošpinila a toť vsio :D hlavne ze som nafuknuta jak balon🤦
Skús zopakovať test, čiarka by mala byť silnejšia. Držím palce
Vcera vecer robeny strcila som do suplika lebo som tam nevidela nic ze rano vyhodim a idem vyhodit a toto tam ? Menzes stale nikde...
@dea663 mala som negatívne testy na tehotenstvo robené u lekárky a podľa vyšetrenia som nebola tehotná. Poslala ma na sono a bola som v 11. týždni 😃
@dea663 mala som negatívne testy na tehotenstvo robené u lekárky a podľa vyšetrenia som nebola tehotná. Poslala ma na sono a bola som v 11. týždni 😃
@mamka34 tie paličkove spodny minuly štvrtok , vrchny včera a clearblue dnes lenze tie su 10tkove clearblue 25kovy mam aj digi ale nechcem ho robit kym min aspon ten ultra vcasny nevynde a zacinam si mysliet ze ten z aliku je asi fakt na prd🤦🥺🥺 ak praca dovoli v pondelok pojdem kdr nech da vyvolavacku lebo uz to nedam a nebudem kludna ked tak nech cim prv pridu lebo tato nevedomost je najhorsia a viem ze vela robi hlava no len neviem to ovplivnit🥺

test pozitivny, Nehet na palci negativny