icon

Nespavosť ako príznak tehotenstva

bety19
31. jan 2022

Mali ste ako jeden z prvych priznakov tehotenstva nespavost?

leuska1991
31. jan 2022

@bety19 ano

bety19
autor
31. jan 2022

@leuska1991 mam aj ine priznaky..ale toto je moc..v noci nespim a neviem preco... a zda sa mu aj skoro na 4ty tyzden nechutenstvo

petkasaurus
31. jan 2022

@bety19 ja som mavala aj take pms..

bolarazjedna
31. jan 2022

a už máš pozit. tehotenský test? Lebo nespavosť môžeš mať aj kvôli niečomu inému...ale ja som bola presne tak, asi 2-3. deň mi meškal menzes, odkedy som trpela nespavosťou...ja som veľmi iné príznaky ani nemala, potom od 7. týždňa nechutenstvo a mierne nevoľnosti asi 3 týždne, ale nespavosť ma od začiatku sprevádzala až do konca 1. trimestra. Zlepšilo sa to až v 13. týždni. Večer som zaspávala 2 hodiny, potom okolo 2-hej som sa vždy zobudila a zaspala až o 4-4:30, rekord bol, keď som do rána do 8-mej nevedela zaspať.

miimss
31. jan 2022

@bety19 áno v čase keď som mala dostať ms ale nevedela som že som tehu som sa začala vždy budiť okolo 4 ráno s tým že sa cítim ako naspeedovana veverička 😂 trvalo to zopár týždňov plus sa pridali celodenné nevoľnosti, grcanie, kŕče v bruchu atď.

patusikk
2. feb 2022

Ja ked som bola v 5 6 týždni som každu noc sa budievala :D a nevedela vobec zaspať potom a taktiež aj unavená som bola :D