Netestovala som príliš skoro?
Ahojte rada by som sa len poradila či to je len duch alebo už sa risuje niečo som 3 dni pred ms viem nemalo by sa testovať pred až po vynechaní ale to čakanie je nekonečne keďže prvé tehu nevyšlo … odvtedy sa snažíme už rok aj niečo

Ja tam ničo vidím
A baby podľa vás keď ráno bol in time test negatívny tak veriť tomuto čo som robila poobede prsia mám moc naliate a bolia až moc aj bradavky mám citlivé občas cítim dole v brušku ako keby ťahanie maternice ale žiadne kŕče …
Ja som mala takého ducha na druhý deň meškania ms 😁 dnes som v 21.tt ❤️ u teba ukázal už pred ms, budem držať palce 🍀
A baby podľa vás keď ráno bol in time test negatívny tak veriť tomuto čo som robila poobede prsia mám moc naliate a bolia až moc aj bradavky mám citlivé občas cítim dole v brušku ako keby ťahanie maternice ale žiadne kŕče …
@libu88 to čo so popisujes sú bežné príznaky PMS. Musíš len čakať a otestovať znovu
Baby priateľ kúpil livsane digitál tam bolo mínus a doniesol ešte aj mamatest znovu a mamatest zas duch
Zbytočne vyhodené peniaze...počkaj na deň kedy máš dostať menzes s otestuj vtedy
Inak... mamatesty robia falošné čiarky
Baby priateľ kúpil livsane digitál tam bolo mínus a doniesol ešte aj mamatest znovu a mamatest zas duch
@libu88 Testuj ráno, nie teraz večer. Teraz večer máš už silno rozriedeny moč. Ak si krátko tehotná, tak ho nezachyti. Treba necikať aspon 5 hodín, aby sa HCG hormón v moči nazbieral, preto sa v začiatkoch odporúča testovať ráno. Odloz testy a otestuj ráno. ;)
Držím palce, môj dnešný na foto (dnes som mala dostať MS).
@libu88 intímne test je ak si mala negatívny tak nie si tehotná. Nedávno tu tiež písala baba a tiež mamatest slabý duch a ms došla tieto testy sú nanič nedá sa im verit
@libu88 intímne test je ak si mala negatívny tak nie si tehotná. Nedávno tu tiež písala baba a tiež mamatest slabý duch a ms došla tieto testy sú nanič nedá sa im verit
@bambieblue ráno som mala tak isto pozitív už viac vidno a pred chvíľou došla mrcha … síce len spinim ale aj tak