icon

Netestovala som príliš skoro?

libu88
19. jún 2025

Ahojte rada by som sa len poradila či to je len duch alebo už sa risuje niečo som 3 dni pred ms viem nemalo by sa testovať pred až po vynechaní ale to čakanie je nekonečne keďže prvé tehu nevyšlo … odvtedy sa snažíme už rok aj niečo

libu88
autor
19. jún 2025
kavasmliekom
19. jún 2025

Ja tam ničo vidím

libu88
autor
19. jún 2025
@kavasmliekom

Ja tam ničo vidím

@kavasmliekom na svetle to je ružová čiarka

majus2323
19. jún 2025

@libu88 ja už som sa tešila že niekoho doma straší ( tešila zo zaujímavého čítania) a tu test 🤣.
Vidím tam autorka veru ducha urob ráno test z ranného

libu88
autor
19. jún 2025
@majus2323

@libu88 ja už som sa tešila že niekoho doma straší ( tešila zo zaujímavého čítania) a tu test 🤣.
Vidím tam autorka veru ducha urob ráno test z ranného

@majus2323 áno zlý nadpis som dala 😂

ankare
19. jún 2025

@libu88 testuj sa, keď Ti to bude meskat

zabka79
19. jún 2025

@libu88 aj ja som mala ducha par dni pred MS a uzma 10 rokov 😊

libu88
autor
19. jún 2025
@zabka79

@libu88 aj ja som mala ducha par dni pred MS a uzma 10 rokov 😊

@zabka79 to je super 😊 bodaj by bol aj ten môj duch už normalny 9 mesiacový

zabka79
19. jún 2025
@libu88

@zabka79 to je super 😊 bodaj by bol aj ten môj duch už normalny 9 mesiacový

@libu88 nechcem robit plane nadeje ale aj mne vsetci hovorili ze sa nemam tesit lebo budem sklamana

libu88
autor
19. jún 2025

A baby podľa vás keď ráno bol in time test negatívny tak veriť tomuto čo som robila poobede prsia mám moc naliate a bolia až moc aj bradavky mám citlivé občas cítim dole v brušku ako keby ťahanie maternice ale žiadne kŕče …

alyson29
19. jún 2025

Ja som mala takého ducha na druhý deň meškania ms 😁 dnes som v 21.tt ❤️ u teba ukázal už pred ms, budem držať palce 🍀

glade22
19. jún 2025
@libu88

A baby podľa vás keď ráno bol in time test negatívny tak veriť tomuto čo som robila poobede prsia mám moc naliate a bolia až moc aj bradavky mám citlivé občas cítim dole v brušku ako keby ťahanie maternice ale žiadne kŕče …

@libu88 to čo so popisujes sú bežné príznaky PMS. Musíš len čakať a otestovať znovu

libu88
autor
19. jún 2025

Baby priateľ kúpil livsane digitál tam bolo mínus a doniesol ešte aj mamatest znovu a mamatest zas duch

libu88
autor
19. jún 2025
glade22
19. jún 2025

Zbytočne vyhodené peniaze...počkaj na deň kedy máš dostať menzes s otestuj vtedy
Inak... mamatesty robia falošné čiarky

tinka_1807
19. jún 2025
@libu88

Baby priateľ kúpil livsane digitál tam bolo mínus a doniesol ešte aj mamatest znovu a mamatest zas duch

@libu88 Testuj ráno, nie teraz večer. Teraz večer máš už silno rozriedeny moč. Ak si krátko tehotná, tak ho nezachyti. Treba necikať aspon 5 hodín, aby sa HCG hormón v moči nazbieral, preto sa v začiatkoch odporúča testovať ráno. Odloz testy a otestuj ráno. ;)
Držím palce, môj dnešný na foto (dnes som mala dostať MS).

bambieblue
19. jún 2025

@libu88 intímne test je ak si mala negatívny tak nie si tehotná. Nedávno tu tiež písala baba a tiež mamatest slabý duch a ms došla tieto testy sú nanič nedá sa im verit

libu88
autor
20. jún 2025
@bambieblue

@libu88 intímne test je ak si mala negatívny tak nie si tehotná. Nedávno tu tiež písala baba a tiež mamatest slabý duch a ms došla tieto testy sú nanič nedá sa im verit

@bambieblue ráno som mala tak isto pozitív už viac vidno a pred chvíľou došla mrcha … síce len spinim ale aj tak

dia219
20. jún 2025

Ja som si robila test až tri týždne po meškaní.