icon

Nevoľnosti a únava po nechránenom styku. Môže ísť o tehotenstvo?

elina34
19. mar 2025

Ahoj som tu nová a prosím vás o niejaku skúsenosť či ste mali aj vy niektorá to čo ja .. skôr než začnete hejtovat.. Takže s Muzom sme mali ako obvykle normálne nechránený sex s tým že sa 2x spravil do mňa ako je to ok pretože chceme dieťa takže nemusíte hneď písať že ochrana atď .. bolo to deň po ovulke cca 25.2 .. no trz som dostala menzes skôr ako zvyčajne trval kratšie síce ale nemala som ani krv ani nwm vo to bolo proste hnedé ale bola som u svojej dr na preventívnej 24.2 tak som nemala žiadnu cystu nič lebo predtým som zvykla mať .. menzes alebo co to bolo som mala 10.3 a trz nič len kŕče neskutočne ako žena ktorá ide na pôrod (mám už dieťa ale predtým som to nemala a je to 7 rokov od pôrodu .. ) stále mi je zle unavená som neskutočne nepomáhajú mi ani kávy nič .. tak nwm čo mu to mám pripisovať testy si nechcem robiť lebo zbytočne keď som dostala tohto mesiaca .. mali ste to niektorá boli ste ptm tehotná 🤰 či k čomu to mám pripísať .. budem rada za každe info od vás ( nechcem to ešte riešiť s rodinou ani muzom .. dakujem

pabla99
19. mar 2025

@elina34 nechceš robiť zbytočne testy ale budeš musieť si ho urobiť podľa mňa…

elina34
autor
19. mar 2025

@pabla99 alebo skôr sa bojím sklamania bez toho že by som robila zbytočne ako som nedočkava že čo bude budúci mesiac ale nwm čo robiť

frantisska
19. mar 2025

ja si myslim ze pisat sem je ovela zbytocnejsie ako urobit si test, kazdy to ma inak,

elina34
autor
19. mar 2025

@frantisska ja som prišla sa spýtať na skúsenosti či ste to mali niektorá

zobaka
19. mar 2025

ked sa citis zle, chod opat na kontrolu, unavu ma na jar 80% ludi aj bez tehotenstva

miadi
19. mar 2025

Presne taku identicku skusenost ma stovky žien niektore boli tehotne vacsina nebola . Ten test ti vie specificky povedat do ktorej skupiny patris ty . Vsetko ostatne su Len spekulacie.

lavender94
19. mar 2025

Skúsenosti môžu byt hocijaké, ale každá sme iná. Môže ti sem niekto napísať, že mal podobne príznaky a jednalo sa o tehotenstvo, verím tomu, že aspoň jedna žena sa nájde, ktorá to mohla mať podobne. Ale ďalších 20 to tak nemá. Ja som mala podobne príznaky keď som napríklad zabudla užívať antikoncepciu viac dni po sebe, alebo sa mi toto dialo keď som užila núdzovú antikoncepciu. Ani v jednom prípade som neotehotnela. Fakt to tu zbytočne riešiš, lebo to, že ti sem niekto napíše ze to bol sprievodný príznak tehotenstva nemá pre teba žiadnu výpovednú hodnotu.

vanilkovazmrzka
19. mar 2025

Sprav si test.

guudy
19. mar 2025

@elina34 za ten cas, co si zakladala diskusiu, si sa mohla uz aj vratit z lekarne a mat otestovane. Nic ine nepomozd, ziadne skusenosgi, len test..