icon

Nezhodujúce sa výsledky tehotenských testov

19. aug 2025

Ahojte 17teho som si robila pepino test bok tam duch. Na druhý deň som si robila Woman secret baby test tam bola len jedna čiarka a ešte v ten deň som si robila digitálny clearblue s indikátorom týždňa ten vyšiel pozitívny a ze 1-2 týždne lenže problém ze dnes som si robila zas ten Woman secret baby test a ten zas negatívny neviete čo s tym?

majamat
Autor odpoveď zmazal
doublexgirl
19. aug 2025

Ahoj. u mna 3 pozit a potom uz negativne.. bolo to biochemicke ..

autor
19. aug 2025
@doublexgirl

Ahoj. u mna 3 pozit a potom uz negativne.. bolo to biochemicke ..

@doublexgirl lenže mne ukazovali negatívne len tie dva od tej istej značky myslíš ze digitálny by klamal?

autor
19. aug 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat no to je to že ja presne nikdy neviem kedy mam dostať ms mam ju strašne nepravidelnú

majamat
Autor odpoveď zmazal
doublexgirl
19. aug 2025
@anonym_autor

@doublexgirl lenže mne ukazovali negatívne len tie dva od tej istej značky myslíš ze digitálny by klamal?

@anonym_autor Najlepsie urobis, ked pockas a zavolas dr.. Testy su rozne, mozu ukazovat hocico

autor
19. aug 2025
@doublexgirl

@anonym_autor Najlepsie urobis, ked pockas a zavolas dr.. Testy su rozne, mozu ukazovat hocico

@doublexgirl áno chcela som ísť na krv k mojej dr ale ako naschval ma teraz dva týždne dovolenku 🤦‍♀️ tak mi ostáva jedine počkať.

autor
19. aug 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat ale tam som čítala že ked mi tam ukáže 1-2 týždne tak reálne je to 3-4 týždeň zevraj to tak počítajú doktori neviem každopádne ďakujem a počkám na svoju doktorku. 😊

bamarlenka
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal