Nezhodujúce sa výsledky tehotenských testov
Ahojte 17teho som si robila pepino test bok tam duch. Na druhý deň som si robila Woman secret baby test tam bola len jedna čiarka a ešte v ten deň som si robila digitálny clearblue s indikátorom týždňa ten vyšiel pozitívny a ze 1-2 týždne lenže problém ze dnes som si robila zas ten Woman secret baby test a ten zas negatívny neviete čo s tym?
Ahoj. u mna 3 pozit a potom uz negativne.. bolo to biochemicke ..
Ahoj. u mna 3 pozit a potom uz negativne.. bolo to biochemicke ..
@doublexgirl lenže mne ukazovali negatívne len tie dva od tej istej značky myslíš ze digitálny by klamal?
@majamat no to je to že ja presne nikdy neviem kedy mam dostať ms mam ju strašne nepravidelnú
@doublexgirl lenže mne ukazovali negatívne len tie dva od tej istej značky myslíš ze digitálny by klamal?
@anonym_autor Najlepsie urobis, ked pockas a zavolas dr.. Testy su rozne, mozu ukazovat hocico
@anonym_autor Najlepsie urobis, ked pockas a zavolas dr.. Testy su rozne, mozu ukazovat hocico
@doublexgirl áno chcela som ísť na krv k mojej dr ale ako naschval ma teraz dva týždne dovolenku 🤦♀️ tak mi ostáva jedine počkať.
@majamat ale tam som čítala že ked mi tam ukáže 1-2 týždne tak reálne je to 3-4 týždeň zevraj to tak počítajú doktori neviem každopádne ďakujem a počkám na svoju doktorku. 😊