icon

Nezodpovedajúce výsledky tehotenského testu Clearblue

terezitta
18. máj 2025

Pekný deň,
k dnešnému dňu by som mala byť tehotná v 5 týždni a 4 dni. Na bežnom tehotenskom teste mám koľajnice ale clearblue mi ukazuje 2-3. 6.5. mi ukázal 1-2. A 15.5. som si ho robila opätovne, kedy mi ukázal 2-3. Ovulaciu som mala cca až 24.-25.4. Myslela som si, že dnes by mi mohol ukázať 3+ (čo zodpovedá tehotenstvu 5tu+).Sestrička mi kazala prísť až o dva týždne meškajúcej MS. Dnes mi MS mešká 9 dní.
Máte s tými prosím niekto skúsenosť?

andrea_82
18. máj 2025

Zbytocne sa dalsim testovanim stresujes, vykasli sa na to, aj tak nic neovplyvnis.

stellarstar
18. máj 2025

A ty si myslíš že ti test bude ukazovať v kt tt si? Prečítaj si návod a nestresuj nad ďalším testovaním. Na čo ti to je?

really8
18. máj 2025

@terezitta chces trosku vela od jednoducheho testu. Ukludni sa

lila1912
18. máj 2025

Keď toto napíšeš do ChatGPT tak ti to pekne vysvetlí 😁 prečo ti ešte neukazuje 3+ 🙂

kristie571
18. máj 2025

Na čo si robiš až tolko testov ? Testy mas pozitivne, si objednana k dr, to uplne staci.. len sa upokoj a vydrz. Mna tiez objednala sestricka po pozitivnom teste az o 2 tyzdne.

domi8891
8. júl 2025

@terezitta Dobrý deň 😊 chcem sa opýtať ako ste dopadli? Je všetko ok? Ja som na to rovnako🤦‍♀️ a moja doktorka má dovolenku

terezitta
autor
24. nov 2025
@domi8891

@terezitta Dobrý deň 😊 chcem sa opýtať ako ste dopadli? Je všetko ok? Ja som na to rovnako🤦‍♀️ a moja doktorka má dovolenku

@domi8891 dobrý večer, až teraz som sa dostala k vašej otázke🙂. Všetko bolo v poriadku, dnes som už v 8. mesiaci.