Nezvyčajné príznaky tehotenstva

28. apr 2024

Ahojte ..dobre známe príznaky toho že žena je tehotná..: meškanie ms,bolesť pŕs, citlivosť na pachy, únava..ale mali ste niektorá aj nejaké nezvyčajné príznaky..?..také že :" toto by ma.ani vo sne nenapadlo že môže byť príznak a nakoniec bol "!..,??

lisymbia
28. apr 2024

To že sa niečo nezvyčajné vyskytne v ranom tehotenstve ešte nemusí znamenať že je to príznak tehotenstva 🧐 Ja som mala zápal močáku, je to náhoda? Bol to príznak? Nikto nezistí 🤷‍♀️

deti95060810
28. apr 2024

vôbec žiadny príznak...

pukina
28. apr 2024

mne zacala uplne inak chutit voda, ked som otehotnela

thoughtfulweirdo
28. apr 2024

Neviem, či je to neobvyklé, ale pri oboch tehotenstvách sa mi ešte pred vynechaním menštruácie začal hnusiť sex 😅 nikdy inokedy sa mi to nestalo

pininka1
28. apr 2024

Nemala som ranne ale poobedňajšie nevoľnosti. A neznášala som nič kyslé.

simonkazga
28. apr 2024

Zhnusila sa mi cola a mäso chutilo hnusne, bravčové ako blato, kuracie ako dlho žutá žuvačka a hovädzie ako keby bolo pokazené. Tiež sa ma manžel nemohol poĉas sexu dotknúť na bruchu, lebo mi to bolo nepríjemné.

marianarem
28. apr 2024

V prvom tehotenstve som sa nezvycajne bala o manzela. Clovek by si povedal, ze je to psychicke, ale to tehotenstvo skoncilo MA. A aj ked som uz vedela, ze nic z toho nebude, tak tie obavy pretrvavali. Pokracovalo to este asi 10 dni po kyretazi spolu s ostatnymi priznakmi. Ked zmizli tie, zmizol aj ten strach.
V druhom tehotenstve som zase mala zvysenu teplotu skoro cely prvy trimester, tak do 37.5, niekedy aj viac.

lexie321
28. apr 2024

Ja som stratila chuť na sladké. Dovtedy som bola závislá aspoň 1x denne som si niečo musela dať odvtedy nič aj týždne. Potom ešte nespavosť. Cez deň ok ale v noci mi trvá aj hodiny zaspať aj ked som veľmi unavená.

mariasola
30. apr 2024

Tak asi úplne nezvyčajné príznaky som nemala, lebo niektoré ženy to tak mávajú, ale ráno mi bolo vždy najlepšie a vracala som večer. A tiež namiesto tehotenskej únavy som mala nespavosť od začiatku tehotenstva.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre