icon

Obávam sa tehotenstva

7. júl 2025

Baby upokojte ma, lebo sa zbláznim. Som po pôrode 7 mesiacov. Po druhom. Pohlavný styk s mužom po pôrode sme mali naposledy asi v apríli. Alebo marci, neviem. Dávali sme si pozor, bolo to síce bez ochrany, ale neejakuloval do mňa, ale na moje brucho. Hneď po Tom som sa išla okamžite osprchovať. Práve dnes som začala mať obavu, či náhodou nie som tehotná, keď som zacítila v bruchu nejaké pohyby. Neviem či to bolo kopanie alebo čreva. Inak žiadne príznaky tehotenstva som nemala, až na raz, keď som išla okolo reštaurácie a cítila tie výpary,, z toho mi prišlo dosť nevoľno. Pri prvých dvoch tehotenstvach mi bolo zle do 6. mesiaca.
Ešte dodám že dojčím.
Ja si myslím že je nepravdepodobné že som tehotná, ale chcem vedieť váš názor. Prosím k veci odpovede.

doriiis
7. júl 2025

A čo tak si spraviť test?

jaskolka
7. júl 2025

Je veľmi nepravdepodobné,že by si bola tehotna,keď to je ,tak ako píšeš.Fantomove kopance sú časté,tiež som to po pôrode mala. Však si sprav test a budeš si istá.

palicka
7. júl 2025

@anonym_autor o Boze… a to som teraz písala, že sexuálna vychovabpatri do rúk rodičom, nie škole… si príklad toho, že asi školu z toho úplne vynechať nemôžeme…

koniarova
7. júl 2025

Vážne? Vážne si si už dávno neurobila test? A potom ,že slušne odpovedaj. Dá sa to na takýto typ otázok?

januska12323
7. júl 2025

Máme ti prísť spraviť test?

saxana000
7. júl 2025

Na co konkretne mala byt ta sprcha dobra? Akoze vyplachnem a neotehotniem?

jaskolka
7. júl 2025
@saxana000

Na co konkretne mala byt ta sprcha dobra? Akoze vyplachnem a neotehotniem?

@saxana000 on sa jej "urobil"na brucho,takže asi tou sprchou to myslela tak,že sa hneď umyla

chrobak7
7. júl 2025

@anonym_autor Pohyby v brušnej dutine - to boli vetry.

stellarstar
7. júl 2025

@anonym_autor počkaj prídem ku tebe a mrknem sa na teba

ivik4
7. júl 2025

A to si bola uz 2 x tehotna 🙄... vraj
Vies ze staci kupit test a nepytat sa na vestecke schopnosti cudzich zien na MK 😃😃

lilika72
7. júl 2025

V jednoduchosti je krása.

martul
7. júl 2025

@anonym_autor ja len nerozumiem čo si myslíš, že by ťa mohlo kopať
Už just keby si bola tehotná, tak nemôžeš cítiť pohyby.

jesenzima
7. júl 2025

@anonym_autor naozaj po dvoch deťoch takéto otázky? Urob si test 🙄 chudence deti

autor
7. júl 2025
@jesenzima

@anonym_autor naozaj po dvoch deťoch takéto otázky? Urob si test 🙄 chudence deti

@jesenzima prečo chudence deti panebože?

sisska96
7. júl 2025

Lebo nerozmýšlaš

terezia74
7. júl 2025

Polku života za sebou a ja som do dnes netušila, že keď si po súlozi opláchnem chacharu, predídem otehotneniu 😂

viestta
7. júl 2025
@terezia74

Polku života za sebou a ja som do dnes netušila, že keď si po súlozi opláchnem chacharu, predídem otehotneniu 😂

@terezia74 oplachovala si brucho od ejekulatu...

terezia74
7. júl 2025
@viestta

@terezia74 oplachovala si brucho od ejekulatu...

@viestta píše , že sa bola osprchovať, takže predpokladám že nielen brucho

viestta
7. júl 2025
@terezia74

@viestta píše , že sa bola osprchovať, takže predpokladám že nielen brucho

@terezia74 ale urobil sa na brucho. Ja viem aj o predejakulacnom sekrete, ale zas tam je sanca celkom mala a vacsina sla mimo chachane

terezia74
7. júl 2025
@viestta

@terezia74 ale urobil sa na brucho. Ja viem aj o predejakulacnom sekrete, ale zas tam je sanca celkom mala a vacsina sla mimo chachane

@viestta z kvapôčky lásky 2 moje kamarátky zostali tehotné 🙂

viestta
7. júl 2025
@terezia74

@viestta z kvapôčky lásky 2 moje kamarátky zostali tehotné 🙂

@terezia74 v kazdom pripade, to co sa tu natahujeme je nepodstatne. Autorka by mala ocurat papierik

dianka3
7. júl 2025

@anonym_autor akože spali ste spolu v marci abo apríli a ty si akože cítila pohyb? Už by si mala aj brucho . Ženská tu máš vetry 🤌🤦‍♀️ sa mi rozum zastava

zobaka
7. júl 2025

to bude kvalitna uzkost skor s paranojou