Opätovné tehotenstvo po umelom prerušení tehotenstva
Dobrý deň. Veľa z Vás si určite bude myslieť, že som asi šibnutá a nepoučiteľná keď riešim takúto situáciu. Vždy som odsudzovali UPT a tvrdila som že ja by som to nikdy nespravila. Ale bola som nútená k tomuto kroku pristúpiť asi v polke mája. Po tomto zákroku sme si s manželom dávali extra veľký pozor, ale stalo sa nám, že kondom sa zošmykol. Manžel tvrdí že nezošmykol sa celkom a všetko ostalo dnu v kondóme. Lenže ja som na nervy už asi týždeň. Stalo sa to v polke cyklu a ja mam menzes dostať o päť dni, ale idem sa zblázniť. Začala som mať aj príznaky ( nevoľnosť a únava) ale neviem či to nie je všetko len psychika, keďže ani jedno tehotenstvo som príznaky takto skoro nemala. Medzitym som mala aj slaboruzovy vytok, ale ten bol sprevádzaný svrbením a pálením, takže si skôr myslím že to bolo kvôli infekcii a nie kvôli možnému tehotenstvu.Skoro pred dvoma týždňami som prestala kojiť dcéru, takže so mnou bojujú aj hormóny. Neviem čo chcem týmto príspevkom povedať. Snáď len sa zdôveriť, keďže som o tom nikomu nehovorila. Alebo nejaké vyvedenie z myšlienok o tom, že som tehotná. Ďakujem každej, ktorá si nájde chvíľku na prečítanie a možné odpísanie
@nikola123t príznaky si len namyslas, normálne tehu príznaky nastupujú tak cca 6 týždeň.
Si nezodpovedná, viem že žiadna ochrana nie je 100% ale ak dieťa nechcem tak sa chranim riadne a snažím sa vyhýbať plodným dnom. Tu nejde len o to že beriem život i keď nechcenému dieťaťu ale čo to robí s tvojim telom keď budeš každú chvíľku chodiť na potrat.
Evidentne dieta/ deti mate a dalsie nechcete …tak zvazte sterilizaciu alebo vazektomiu a nemate problem.
@nikola123t dufam ze sa za dietatko modlis a prosis ho o odpustenie
No ak si tehotná znova už na upt ísť nemôžeš. Od polky mája ešte neprešlo pol roka. 🤷♀️ Nuž tiež som bola ale v apríli. Odvtedy som svojmu nedovolila so mnou spať kým nepôjde na vasektomiu. Presne pre toto. Ja už na to odvahu a žalúdok nemám
No ak si tehotná znova už na upt ísť nemôžeš. Od polky mája ešte neprešlo pol roka. 🤷♀️ Nuž tiež som bola ale v apríli. Odvtedy som svojmu nedovolila so mnou spať kým nepôjde na vasektomiu. Presne pre toto. Ja už na to odvahu a žalúdok nemám
@anonym_d5daed
Viem, že znova by som na UPT nemohla ísť pol roka. Ale ani by som to už nechcela. Mala som zachovať rovnaké stanovisko ako ty. Teraz by som bola kľudná a nemala psychiku fuč. Len keď muži sú väčšinou takí hrdí. Môj o vazektómii ani počuť. Ale tak už som sa rozhodla ja. Po tomto všetkom, keď to dopadne tak či tak, idem na sterilizáciu ja.
Ja som mala spont. potrat a vtedy mi dr povedala, že po potratoch býva žena veľmi plodná. Ževraj, ženské telo to má ošetrené, keďže pocítilo stratu. Ja som otehotnela 2x do polroka po spont. Nechcem strašiť, samozrejme treba pockat ako sa to vyvinie, keďže nikto ti to teraz presne nepovie. Nech už boli tvoje dovody pre UPT hocijaké, skús sa teraz ukľudniť.
@anonym_d5daed vyborne riesenie ozaj...
@anonym_d5daed vyborne riesenie ozaj...
@krasneleto a co je na tom zle? 🤔 ja naozaj nie v zlom, ale mne to pride v poriadku ze namiesto toho aby chodila na potraty a tlacila do seba hormony, tak jej muz pojde na vasektomiu. Za mna super riesenie ak su s tym obaja ludia ok.
@krasneleto a co je na tom zle? 🤔 ja naozaj nie v zlom, ale mne to pride v poriadku ze namiesto toho aby chodila na potraty a tlacila do seba hormony, tak jej muz pojde na vasektomiu. Za mna super riesenie ak su s tym obaja ludia ok.
@mimi013 ved moze ist aj ona na sterilizaciu nie? urcite je to lepsie ako potrat , to ano... ale ja nechcem deti, ty pojdes na vazektomiu mi pride z cesty... ale ak je to obom ok , tak je to urcite v poriadku... ja rada rozhodujem vylucne o svojej moznosti mat deti... nikto nevieme co zivot prinesie

Dúfam, kvôli tebe aj tomu možnému dieťaťu, že tehotná nie si a začneš používať aj iné formy ochrany keď sa ti tak často dejú náhody.