icon

Oplodnenie a choroba

13. dec 2022

3.12 som podľa appky mala ovulaciu (aj hlien aj bolesti boli takže to mám potvrdené-cyklus si poznám) mali sme sex 2.,3.12. Nechránený, no 9.12. Som ostala chorá, bez atb len sople hrdlo kašeľ trvá mi to dodnes. Je možné aj napriek tomuto že tehotenstvo mohlo vyjsť? Pri prvom tehu som cítila uhniezdenie(3dni ma v etapách bolelo brucho-pichalo, potom to prešlo a tehu test 3dni pred ms ľahko pozitívny) máte skúsenosti že aj napriek chorobe počas možného uhniezdovania sa to podarilo? Dakujem za odpovede

petruska173
13. dec 2022

Áno ja som mala ovu 4.11, styk 5.11 a od 7.11 som lezq týden doma s chrípku, atb som nebrala iba paralen, sprej do nosa a do krku. Test som si robila po týždňovom vynechaní a dodnes nemám žiadne príznaky. Myslela som že mi ms vynechala kvôli tej chorobe.

autor
13. dec 2022

@petruska173 Dakujem za odpoved. Bábätko je plánované tak uvidíme či to vyšlo na prvý krát. Prvý sa podaril hneď 😁 dnes pociťujem také ako keby menštruačné bolesti tu mám dostať až o 5dni.

petruska173
13. dec 2022

Ja som prvé potratila a teraz to bolo veľké prekvapenie. Držím palce aby to vyšlo 🤞Možno kludovy režim tomu pomáha, aj napriek chrípke.

autor
13. dec 2022

@petruska173 kludovy rezim si moc nevybavim pri 11mesacnom synovi nechám tomu voľný priebeh. Dozviem sa už o pár dni či to vyšlo či nie

terry658
13. dec 2022

Ahoj, ja som mala počas choroby bez antibiotik ovuláciu a odvtedy som viac menej stále nachladená, lebo deti nosia zo školy a škôlky samé potvorky. Práve som v 10tom týždni.