Ostal vo mne kondóm
Dobrý deň ,, vopred sa ospravedlňujem ak je to nejak nevhodné ale neviem kam sa obrátiť , tak možno sem zažil nejak podobnú situáciu a budem rada ak sa niekto ozve ,,
Pred dvoma dňami som mala pohlavný styk s priateľom ,bolo to druhé kolo a po chvíli nejak kondóm nebol tam kde mal ale bol vo mne ,, spanikárila som , že čo robiť ,, vybral sa a bolo fajn, neobsahoval ejakulat ,,, len sa veľmi teraz obávam ,že čo ak došlo k nehode a nejake spermie ostali vo mne ,, najhoršie na Tom je ,že dnes alebo zajtra by som mala mať ovuláciu ,, som v strese ,, a neviem čo robiť ,, myslíte že je vysoká šanca aby som otehotnela ,, netuším vôbec ako dlho prežije spermia niekde som sa dočítala že ani nie 24h a niekde že aj 5 dní :// ďakujem za každú radu , a prosím hlúpe komenty si nechajte pre seba ,, som dospela ale neviem s kým sa poradiť :( ,, pekný deň prajem
@jaskolka No myslím tu predejakulacnu tekutinu ,, pár minút mal partner kondóm na sebe a potom sa vyvliekol,, celkom sa obávam a neviem čo robiť lebo tabletku po nechcem užiť a už by asi ani nebola účinná ://
nám sa to kedysi stalo s ex priateľom, keď som mala asi 18-nájsť a ešte mi povedal, že nevie či mu čo neušlo na začiatku 😀 kúpila som si radšej tabletku po.
tak už sa nedá nič robiť, keď nechceš tabletku po
už len veriť, že nič z toho nebude
Podla coho vies, ze by si mala mat ovulaciu? Ci len vypocet alebo pocit? Ja som otehotnela 2 dni pred ovulaciou, takze 2 dni spermie podla mna preziju. Myslim, ze aj 3 dni, ak mas plodny hlien, ktory ich vyzivuje. Najlepsie je, ked si meria zena bazalnu teplotu, podla nej vzdy viem, kedy cca ovu pride a potvrdit uz prebehnutu. No len ked sa stane nehoda, tak vopred to viem len odhadom...preto sa na to neda spoliehat uplne. Ja osobne zijem s jednym muzom uz 18 rokov a vacsinu casu sme pouzivali prerusovanu, a otehotnela som jedine vtedy, ked sme chceli, resp. tretikrat, ked sa mi kvoli istym liekom posunula ovulacia na skor ako obvykle. Ale nam to nevadilo, my sme s tym boli ok. Lenze ja sa takto na muza spolahnut mozem. Ale to je iny pripad ako tento Vas. V tomto pripade ale neviem,...asi len dufat, ze tam nic nebolo 🤔
Niektore zdroje uvadzaju 2-4 dni a niektore 3-5 dni (zivotnost spermii). Zial, ak este mas mat do toho aj plodne dni, tak sanca otehotniet samozrejme je. Skor by som povedala, ze budes mat stastie, ak neotehotnies.
@nevenka no výpočtom a mávam tak už každý cyklus že cca dnes alebo zajtra by som ju mala dostať ,, ale jasne to je telo čiže sa to môže zmeniť ,, teraz mám v hlave asi aj tu tabletku po , ale neviem či bude mať účinnosť po 2 dňoch od styku ://
Tabletku po mozes pouzit do 3 dni od styku. Na tvojom mieste, ak nechces babo, tak by som ju utekala kupit
@surama zrejme pôjdem ,len sa bojím lebo dnes som mala druhú dávku pfizeru či to môžem použiť
Skus sa radsej poradit v lekarni, lebo to neviem ci je problem ci nie 🤔
Určite tabletka po..

Nepochopila som, či ten kondóm bol rovnaký aj pri "druhom kole"? Dúfam, že nie, lebo tam je ochrana už nulová. A potom, keď neobsahoval ejakulat, tak spermie aké myslíš, že či ostali v tebe? Akože ci ostalo niečo po tom "prvom raze"este? Teoreticky mohli ešte nejaké spermie ostať vnútri penisu a dostať sa dnu, takže určita možnost oplodnenia tam je, pokiaľ si presne v plodných dňoch. Životnosť spermií je 3-5 dní, závidí aj od prostredia v pošve. Ale 24 hodín možno si si pomýlila s vajíčkom, to ma takú krátku životnosť.