Ostali ste tehotné v menopauze? Spýtajte sa tu!
Dobrý deň chcem sa spýtať či sú tu aj žienky ktoré ostali tehotné, keď si mysleli že sú už v menopauze ďakujem
@marianarem
@marianarem a môžem vedieť ako to všetko dopadlo
Čo ti poviem príklad je moja svokra 😂a ko to dopadlo ?? Tak že ja stym pokusom žijem v manželstve 😂..a naozaj to dobre nedopadlo 😉
@marianarem fuuuha, toto si veru neviem predstavit. Mam 53 a pri predstave tehotenstva v tomto veku sa mi jezia vsetky chlpy 🙈
@simsalabim tiez som prekvapena. To je uz ako zazrak.. ale neviem si to ani predstavit.
Kamoška, v 47 jej začal vynechavat menzes, cítila sa zle,bola si istá, ze je to menopauza. Tá "menopauza" ma teraz 4 roky, je absolútne zdravá 😊.
Prepána, baby, nestrašte! 😦
@ketrin3112 Dopadlo to dobre, ale bolo to uz velmi davno. To "dieta" je manzel otcovej sesternice, ktora ma dnes uz hadam aj 60 rokov. Je uplne normalny.
@ketrin3112 moja babicka. Mala 43 rokov
... Inak podla nej, najlepsie tehotenstvo.
Druha babicka lezala v porodnici s novopecenou 54 rocnou mamickou. Uz 2 roky nemala ms a zrazu tehotna. Babo bolo zdravé.
tu na ostrove je takych zien habadej, co mali dieta po 50-tke, tiez si mysleli, ze menopauza....
@marianarem
@tenerifka nedalo mi to a urobila som si test negatívny uff to som si vydýchla aj keď neviem prečo mi je stále zle od žalúdka
@ketrin3112 mám kamarátku, ktorá si myslela, že menopauza (42). Hlavne teda preto, že po prvom dieťati xkrát potratila, verdikt od lekárov bol pomerne jasný... Majú zdravého chlapca👍
Moja mama má spolužiačku, ktorá takto prišla k trojčatám a doma už dve deti. Takže to mali doma dosť divoké 🙂
@chvostik1 je to pekné len keby mal človek menej rokov a ja dúfam že ten test neklamal aj keď som si už týždeň merala teplotu a je furt nad 37 🤔
@ketrin3112 tak pre nich to bolo v dobe keď sa o tom dozvedeli na infarkt. Za prvé im počet detí dávkovali na 3x lebo sa detičky prekrývali a ona sa už v tom veku na dieťa naozaj necítila. Keď im dr povedala, že je tehotná, tak sa s tým dlho zmierovali, na ďalšej poradni keď im povedali, že sú dve, tak teta zostala až bordová a neskôr keď sa tam objavilo aj tretie, tak to už bolo naozaj na psychický kolaps
@chvostik1 odpadnem 😲 Uprimne povedane, ja by som si v tomto veku netrufla v tehotenstve pokracovat.
@simsalabim no oni už boli po termíne kedy bolo možné tehotenstvo ukončiť keď sa to dozvedeli. Veľmi dlho sa s tým vyrovnavali.
@simsalabim ale zas nie každá žena ide do menopauzy až po 55+. Je veľa takých ktoré idú do prechodu vo veku keď v dnešnej dobe poniektoré rodia svoje prvé deti (40+).
@chvostik1 ja viem. Ale ja patrim zjavne medzi tie prve. Cyklus stale pravidelny.
Ja som 6 mesiacov už bola bez menzesu minulý mesiac som ho mala dosť silný a teraz teda uvidím čo bude ďalej ale ako vravím testy by asi neklamali
Ženské bláznivé, co to tu vypisujete????? Takéto surové horory pred víkendom. Ja už jedno dieťa v 43 rokoch mam, predstava, ze by som mala otehotnieť ešte raz ma napĺňa úprimnou a čistou hrôzou. Zatiaľ po menopauze ani stopy, ale tak spolieham sa na to, ze nejaký ten rozum matke prírode zostal.....
@vroni no človek nikdy nevie 😂
@ketrin3112, hanbi sa, starú ženu takto desiť 🤣🤣🤣🤣
Da sa urobit z krvi test, ci je zena este plodna, mne to gynekolog navrhol, aby som zbytocne nemala Mirenu. Az na zaklade vysledku by som sa vykaslala na ochranu, inak by som neriskovala. Ja sama som sa s niecim takym nestretla v okoli.
@simsalabim ja len že ty máš 53?? Ak je fotka relatívne aktuálna, vyzeráš neskutočne dobre... 🙂
Moja teta v 46. A to podľa doktorov mala veľmi malú šancu otehotnieť. Tak bola dáko s tým celý život zmierená. No šok to bol hlavne pre ňu. My sa už 33 rokov vytesujeme zo sesternice😉.
@any_soj nie, jasne, ze nie je aktualna. Mam podstatne viac vrasok aj par kg navyse. A o cca 20 rokov viac.
@kamatopo to asi keď človek už nečaká tak to príde
@ketrin3112 asi tak. Plus celej situácie je, že teta o pár dní oslávi 80 narodeniny a dožila sa aj prvej vnučky. Z toho mala najviac obavy...

@ketrin3112 U nas v rodine sme mali, mala 52 rokov.