Otehotnenie hneď po spontánnom potrate
Dobrý deň chcem poradiť 24.5 som spontánne potratila v 7tt a približne 5.6 sa mi objavil bielo priesvitný nezapachajúci výtok a s priatelom sme mali v tom čase pohlavný styk pri ktorom pravdepodobne došlo k ejakulaci ale keďže od potratu ešte neprišla menstruacia tak neviem kedy si môžem urobiť tehotenský test.
Mohli by ste mi poradiť ?
to ze nenabehol cyklus neznamena ze nemohla byt ovulacia, rozhodne najlepsie bude ist ku gyn na hcg hormon kedze este ani na sone by nebolo nic vidiet a mas to jasne. ja som vo februari spontannte potratila, odvtedy mam cyklus a najma ovulaciu rozhadzanu a nedari sa nam, kamoska potratila naraz ako ja a takisto hned otehotnela no znovu neuspesne. takze myslim ze v prirode je vsetko mozne :* drzim palce
Ahoj je veľa prípadov, kedy ženy otehotneli aj pred začatím menštruácie, proste ak sa cítiš dobre po fyzickej aj psychickej stránke...a tvoje telo je pripravené...tak proste otehotnieš a test...no tak máš čas...už si raz bola tehotná....určite si si všimla nejaké zmeny napr. v prsiach (bolesť, citlivosť, zväčšenie), alebo na pleti,chute, atď. 🙂 takže ja by som si test robila až po nejakých takýchto príznakoch 🙂

Tak to je asi ťažko povedať. Ak si ešte nemala odvtedy menštruáciu tak je to asi málo pravdepodobné ale príroda je vie niekedy prekvapiť takže by som to nevylučovala úplne 🙂 Byť tebou tak zájdem k lekárovi alebo stačí ak mu zavoláš či by niečo také bolo vôbec možné a podľa toho sa zariaď.