icon

Otehotnenie po Norethisterone

Včera o 19:46

Ahojte, stretli ste sa niektorá z vás s tým, že ste otehotneli po bratí norethisteronu?
Mala som dostať 8.12. Ale od 5.12 do 16.12 som brala norethisteron.
17.12 som dostala menzes
Aplikácia mi písala na 29.12. Ovulaciu.
1.1. Sme mali s muzom nechraneny styk, s tým, že sa do mňa urobil.
Dnes 12.1. Som mala dostať menzes a zatiaľ nič
10.1. Som cikala a mala som trošičku ružový vytok na papieri.
Zaujíma ma, či máte nejaká podobnú skúsenosť a zostali ste tehotna 🙂 ďakujeem

anonym_956081
Včera o 19:53

@anonym_autor podla tvojich datumov a predpokladu ze ovu mvas v strede cyklu, tak ti to aj sedi na otehotnenie. Sex presne v case ovu

anonym_9fcf9f
Včera o 19:57

@anonym_autor aplikácia nemôže vedieť či prebehne ovulacia, mohla byť aj posunutá. Treba si spraviť test. Zhruba v čase menzesu ktorý neprišiel a bola som tehotná som mala ružový vytok a spinenie, ktoré prestalo v ten deň, o týždeň na to sa to zopakovala. Ale ja som tehotná bola a mala som to potvrdené testami. Treba si spraviť test, mal by už ukázať

nevenka
Včera o 22:08

U mna ruzove spinenie vzdy znamenalo, ze za par dni sa rozbehne menzes. Iba raz som mala spinenie, a to hnede, asi 3 dni, trosku a ustalo, to bolo pri prvom tehotenstve. Pri dalsich ziadne spinenia neboli. To je pripad od pripadu. Musis len byt trpezliva a vyskusat test.

anonym_a164ec
Dnes o 05:38

Ja som brala asi na konci novembra jednorazovo kvôli nekončiacemu cyklu a v marci som zistila, že som tehotná, medzitým som mala 2x menštruáciu a ostala som tehotná po roku a pol snaženia.