Otehotnenie pred menštruáciou
Ahojte žienky,
Má niektorá z vás skúsenosť, že ste mali nechránený styk cca 4 dni pred očakávanou menštruáciou a následne vám tá menštruácia ani neprišla?
Mám cyklus pravidelne 29 dní, momentálne mi mešká menštruácia 5 dní. Nepociťujem ani PMS ako zvyčajne. Áno, test si spravím, je ešte ale priskoro.
Iba či má niektorá z vás podobnú skúsenosť? Či si môžem potichučky robiť nádeje na tehotenstvo..
Ďakujem za odpovede. 🌻
Vsetko je mozne 🙂 Ja som tak otehotnela s dcerkou 🙂 Nikdy som si nesledovala ovulaciu ani nic. Nechraneny styk sme mali raz, bolo to 5dni pred ocakavanou MS, ta neprisla a tak som si cca 4-5 dni od meskania robila test a slabulinka ciarka. Dnes ma dcerka 8 rokov 🙂
@ninkaam ja som to tak mala, mavam ovulaciu tesne pred menstruciou a keby mi to nepovedala doktorka ani by ma to nenapadlo a mam 2 syncekov takto splodenych 🙂
no ak Ti mešká 5 dní tak nie je priskoro na test.
ak nevieš s istotou, kedy mávaš ovuláciu a či náhodou nemávaš dve, lebo aj to je možné, tak kľudbe môžeš otehotnieť.
@ninkaam ségre tak jej kamoška poradila,že pred MS neotehotnie ani za svet ..A obe majú 3.babo🤭😆

zalezi od toho kedy si mala ovulku, ak normalne ako ma byt pri 29dnovom cykle tak nie skor posunutie menstruacie