Otehotnenie pred MS, ktorá trvala 3 dni
Mohla som otehotnieť týždeň pred MS ak MS nakoniec prišla? Trvala 3 dni, riadne klasické krvácanie, ale po MS mi je nevoľno a mám bolesti v podbrušku.
@annamaria_65 aj v prípade, že prišla MS?
Skôr hormonálne rovnováha, aj keby si otehotnela, krvácanie v tehotenstve nie je dobre znamenie.
Áno. Niektoré ženy mávaju aj do 3 mesiaca menštruáciu. Je to všetko individuálne. Dokonca sa dá otehotnieť aj počas menštruacie. Ako vravím vždy sa dá otehotnieť. Nikdy nevieš, kedy máš ovuláciu a ovulácia sa ti môže rozbehnúť aj počas orgazmus. Ak si myslíš,že si tehotná. Po MS si správ testy a choď ku gynekológovi. Aj keď takto skoro to nezistí ešte nikto. Musíš pár týždňov počkať, aby si to vedela naisto.
Dokonca môžeš otehotnieť aj počas menštruácie keď máš styk
@mogaa ale vraví sa, že "menštruácia" počas tehotenstva je iná ako tá klasická
Samozrejme že nie je taká ista, existuje iba PSEUDOmenštruacia. Ak si tehotná, krvácanie nie je dobrý znak a to že málo % žien krváca neznamená, že je to ok
@vahcaac lenže ja som mala MS klasickú aj s kúskami výstelky len kratšiu o 1-2 dni. Tehotná by som byť nechcela preto sa pýtam
Neboj sa, je strašne mala pravdepodobnosť, že by si bola tehotná. Stalo sa mi to už veľa krát, že menštruacia bola kratšia. Až teraz keď som ostala tehotná neprišla vôbec🙂
aj ja som to tak mala, dokonca ešte aj ďalší mesiac, ale už slabšiu, takže môžeš byť tehotná Ak nechceš mať dieťa, tak sa chráň a nemusíš stresovať
@elizabet173 aj s kúskami výstelky riadne silnú MS?

Mohla. Aj keď by to bola asi veľká náhoda, ale jasné že mohla. Vždy môžeš otehotnieť. Niekedy je šanca väčšia a zas inokedy menšia.