Ovitrelle injekcia po IUI
Ahojte. Chcem sa opytat. Mam uz treti krat ovitrele injekciu.
Prvy krat:testovala som 7 den po pichnuti a testy uz boli negat.
Druhy krat:testovala som 8den po pichnuti a testy tiez boli negat. Treti krat: testovala som 8 den po pichnuti a na teste //. Som po IUI.
Myslite, ze to moze byt este ovitrelle, ze tento cyklus by sa spraval inaksie? Viem je to este skoro a nema sa testovat skor ako po 10dnoch. Ale tuzba je silnejsia.
@hederamonstera viem kedy sa m testovat. Len som chcela vyskusat, ci ho uz mam vyprchany. A kedze dvakrat som na 8den mala negat testy, tak som ratala s tym, ze bude uz vyprchany.
no tak ti ostava len vydrzat a uvidis, ci sa ti to potvrdi alebo nie. Ale ako som pisala, na 8DPO maaaalokedy ukaze test dve ciarky.
8 dni po IUI je ako 8 dni po klasickom styku, cize ak sa vajicko oplodnilo, tak teraz niekedy doputovalo do maternice a uhniezduje sa (to trva asi 5-7 dni), po uhniezdeni zacne produkovat HCG a chvilku trva kym je take vysoke, ze ho dokaze zachytit test z mocu.
Ked si uz chcela testovat skor ako je odporucane, tak si mohla od zaciatku - videla by si ci ti testy blednu a teda sa ovitrelle vyplavuje a potom zas silnie, cize sa zas zvysuje hcg - uz tehotenstvom.
Alebo potom cakat do 14teho dna.
Takto si sa zbytocne znervoznila, lebo nikto ti nepovie, ci je ten vysledok relevantny - mas to presne 50:50 ze je to este ovitrelle, pretoze teraz sa ti odburava pomalsie, alebo je to uz tehotenstvo.
Drzim ti palce.
Skus pockat 2-3 dni a sprav zas test 🙂 drzim silno palce 🍀
Baby a viete mi prosim niektora poradit?..... tento cyklus mi v care predpisali Estrofem, ktory uzivam.... moze ten sposobit to, ze sa mi bude dlhsie drzat ovitrele v tele?predpisovali mi ho na nizku sliznicu a po iui povedali, ze ho mam stale uzivat.....
Nie, to nie je hcg hormon.
@nafka0483 lenze som mala tu ovitrele injekciu a ta obsahuje HCG. A kedze uzivam aj estrofem, tak ten estrofem moze tu hladinu HCG (z ovitrelu) udrzovat dlhsie v tele?
Nie, nemoze, estrofem s tym nic nema.
@nafka0483 okey, dakujem za info 😊

Ma sa testovat na 14. den. Moze to byt ovitrelle, malokedy ukaze tehotnym test na 8. den dve ciarky.