icon

Ovplyvňuje cysta menštruáciu a tehotenské symptómy?

belinka7
24. mar 2025

Ahojte babenky, uz som zúfalá menštruácia mi mešká už mesiac..testy pozitívne , no mám aj cystu z krvi mi tehotenstvo vyšlo negatívne .. menštruacia mi nikdy takto predtým nemeškala.. mávam chute často hajám.. bolesti hlavy každý deň… myslíte že by to bolo všetko cystou ? Alebo aj kôli anémii ktorú mám ?

bejbs123
24. mar 2025

@belinka7 tak krv neokasles nijako,aj je hodnota hcg negativna,tehotna nebudes,treba zajst ku gynekologovi,aby pichol injekciu

belinka7
autor
24. mar 2025

@bejbs123 tiež si myslim .. ďakujem za odpoveď 🙏🏼

krasneleto
25. mar 2025

@belinka7 tak ako sa pise vyssie. ak hcg v krvi nie je, tehotna nie si... cysta moze sposobit, krvacanie, pozitivny test , dlhe krvacanie, proste cokolvek.. otazka je aka je to cysta a kde je atd... smer gynekolog

belinka7
autor
26. mar 2025

@krasneleto som objednaná tak už len čakám ..

eny11
22. jún 2025
@belinka7

@krasneleto som objednaná tak už len čakám ..

@belinka7 ako si nakoniec dopadla?

belinka7
autor
22. jún 2025
@eny11

@belinka7 ako si nakoniec dopadla?

@eny11 nakoniec mi boli zístene problemy že mam málo železa tak to bolo všetko tým plus cysta a po týždni čo som brala lieky na to, som dostala menštruáciu

eny11
23. jún 2025
@belinka7

@eny11 nakoniec mi boli zístene problemy že mam málo železa tak to bolo všetko tým plus cysta a po týždni čo som brala lieky na to, som dostala menštruáciu

@belinka7 teraz mám mať preventívku u obvodnej a čo som kukala výsledky krvi, tak mám málo železa 😵lieky voľne dostupné alebo boli na lekársky predpis?

belinka7
autor
23. jún 2025

Ona ti da na predpis nejaké,ale je to hnus brať .. občas je ti aj na zvracanie