icon

Ovplyvňujú lieky a injekcie vynechanú menštruáciu?

dada1996
24. mar 2025

Ahojte, som po Clostilbegyte kvôli tomu , že nedochádzalo u mňa k ovulácii , nastala u mňa 5 dni po užívaní tabletiek a už keď boli folikuly na vaječníkoch dostatočne veľké dostala som ešte injekciu na podporu ovulácie kedy sme aj skúšali hned s manželom nejaké 2-3 dni, prešlo odvtedy 3 týždne, menštruáciu som mala dostať 28.marec ale prišla mi už teraz o týždeň skôr (konkrétne sobotu) dnes je to tretí deň a momentálne mám úplne slabulinkú krv ružovú akoby len trošku vody ružovej bolo na vložke po utretí nič. Sobotu to bolo mierne silne , nedelu o čosi silnejšie a dnes fakt slabučko už ani nič na papieri nemám od rána len trochu na vložke, test som robila dnes ale až poobede žiaľ negatívny , chystám sa aj do gynekológa nechcem si robiť nádeje žeby to bolo tehotenstvo , ale pýtam sa vás preto , že je to premňa nová situácia a či niečo podobné bolo aj u vás. Ďakujem

simona1998
24. mar 2025

@dada1996 tehotenstvo to určite nie je 🙂 test by ti ukázal . Môžeš mať taký menzes kľudne aj po clostyle, predsa sú to všetko hormonálne lieky