Ovulku som mala 1.1 2018 a menzes mi mešká 5 dní
menzes mi meska 5 dni,tehotensky negativny,bazalka skace hore dole,stalo sa vam to uz?ovulka bola 1.1 prosim poradte
Este by som pockala dva tri dni a skusila digitalny alebo co najvitlivejsi ale tie su uz skoro vsetky 🙂
ak ti BT skáče hore dole, je málo pravdepodobné, že si tehu.. BT zvykne mať pokles v čase uhniezdenia alebo v čase očakávanej MS ale inak sa drží pri tehu vysoko ..
Ahojte kočky, je možné že plodne dni som mala od 1.1.2018 do 8.1. 2018 a som tehotná ? Lebo som bola na preventívke a doktorka na sone niečo vydela a povedala že som pravdepodobne v tom. Na preventívke som bola 11.1. 2018 menzes mám mať 21.1. 2018 len som nedočkavá robila som si už 2 testy a sú negatívne, tak už neviem 😕
@martus12345 skús 10 pepino test z Tesca za 1,29 tusm,mne stále ukázal pri meškaní už 1 den
@snehuuulienka mala som posunutu ovulku mozno preto este nic neukazuje či?
@martus12345 ja som mavala ovu vždy na 17-18.den a test mi ukázal už na 29 den
ahoj,ja si myslim ze tehu niesi,ak si mala ovulku neskor,tak ms dostanes...
jedno dietatko mame privítali by sme druhe ak nie tento mesiac buduci urcite😁len som sa pytala ci sa to uz niekomu stalo
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Ak si mala OVU a sex v Tom čase,mešká ti ms,zrejme budeš tehu....len nerozumiem že ti test ani na 5 deň nič neukazuje?
A zvykne timeskat ms aj inokedy?