Pálenie záhy, únava a duch na tehotenskom teste
Baby,ani mi nemeska mrcha,len kvoli tomu,ze ma tak pali zaha kazdy den a som strasne unavena,chodim spat pomaly uz s dcerkou a aj hlava ma boli viac ako zvycajne..tak ma napadlo urobit si tehu test.Robila som dvakrat a hned po sebe a stale vysiel duch.
@mia_31 no ved to..ja som bola u jednej liecitelky kt. ma liecitala a ona mi pri masazi chodidiel povedala,ze som tehotna..ze to citi na nejakych bodoch,ze su velmi prekrvene a potom mi prikladala ruky na maternicu a tiez povedala,ze su velmi prekrvene,nabite energiou,ze som v uuuplne pociatocnom stadiu..a ked som si urobila test a bol neg.tak som jej napisala a ona mi na druh den volala,ze nech pockam cca 5 dni a ze nech si urobim este raz,ze ona citi ze som tehotna..
ZENYYYY..tak duch tam uz nie je...robila som si ine testy presnejsie pepino test a nic..rano slunky duch a teraz uz nic..ja som uz z otho normalne zmagorena...Zaha ma pali,b podbrusku ma boli ako ked mam dostat mrchu a tak by som spala,ze aj po stojacky..ale najviac mi ta zaha vrta v hlave...tak ja neviem..a inak som len 12 DC
@dorekapa no neviem alebo skus najlepsi test GS mamatest citlivost 10, ktory ti ukaze tehu aj v priebehu dna, alebo kedze si 12DC tak mozno je to vsetko spojene s prichadzajucou ovulaciou.
ja osobne pepino test povazujem za velmi nepolahlivy. v tehu mi GS mamatest ukazal tehu uz na 22DC a pepino mi ho ukazal az na 29DC!
@dadli ved to,ja som si robila testy axion,ci tak nejak sa volaju a na nich som mala slabu ciarku..a nie ze som si to namyslala,lebo som bola zvedva na nazor kolegyne,tak som jej ukazala testy a riadne ju videla..a potom na druhy den pepino a nic..cisty ako sneh..a dokonca pepino bol citlivy na 10 ..
@dadli dakujem ti velmi pekne..no kupim si mama test,ale co som rozpravala este po navsteve u liecitelky s nou..volala mi,ze ako dopadol test a ked som jej povedala ze prvy vysiel negativny,tak povedala,nech pockam,ze ona citi,ze som tehu..a mam prsia naliate..co ma pravdu..kokso dvorce mam ako keby som kojila

a ktorý DC si si robila ten test ?