icon

Pepino testy: Ukazujú falošné pozitívne výsledky?

tandariatko
Včera o 15:25

Ahoj žienky, dnes som tu dočítala že Pepino testy ukazujú falošné pozitívne výsledky? V piatok som si urobila test bol pozitívny ešte pred menštruáciou dnes po 6 dňoch som si urobila znova test je pozitívny ... čiarka úplne rovnaká ako v piatok ani slabšia ani silnejšia teraz menštruácia mešká 3 dni. Minulý mesiac mi však meškala menštruácia 4 dni takže je možné že sa mi to celé posunulo. Popravde sa necítim vôbec ako tehotná... žiadne príznaky nič...doma mám už 5 ročného chlapca a minulý rok som mala zamlcany potrat v 3 mesiaci. K lekárovi idem 14.4. mám skúsiť ešte iný test? Prosím aký odporúčate? Prikladám test z piatku...z dnešného foto nemám.

Pepino testy: Ukazujú falošné pozitívne výsledky?
anonym_674719
Včera o 15:34

Ved je pozitivny, co riesis

tandariatko
autor
Včera o 15:42
@anonym_674719

@anonym_674719 ja vidím že sú tam 2 čiarky... Niesom slepá...riešim to, či bývajú výsledky naozaj klamlivé a pýtam odporúčanie na test...

anonym_674719
Včera o 15:44
@tandariatko

@anonym_674719 ja vidím že sú tam 2 čiarky... Niesom slepá...riešim to, či bývajú výsledky naozaj klamlivé a pýtam odporúčanie na test...

@tandariatko to nie je chybny test ale pozitivny a taky bude kazdy iny. Ak chces istotu, chod na krv a na gyndu, to by si ale po jednom dietati uz mala vediet

tandariatko
autor
Včera o 15:50
@anonym_674719

@tandariatko to nie je chybny test ale pozitivny a taky bude kazdy iny. Ak chces istotu, chod na krv a na gyndu, to by si ale po jednom dietati uz mala vediet

@anonym_674719 🫣

anonym_4d619c
Včera o 16:43

Ak si testovala 2X , tak je veľmi malá šanca, že by to bol falošne pozitívny test, najčastejšie robia tieto testy "duchov", ale toto je vyslovene pozitívny 🙂

krasneleto
Včera o 16:43

@tandariatko z toho co pises, sa nejedna o prosperujuce tehotenstvo... ak nie je rozdiel v intenzite ciarok pocas 6 dni. pri robeni toho isteho testu... ... zbehni k lekarovi, aby to nebol nakoniec problem s testom ale s umiestnenim babatka... drzim palce... ak tie dva testy maju rovnake ciarky, ale boli ineho druhu, skus test z lekarne, alebo digi...

tandariatko
autor
Včera o 16:55
@anonym_4d619c

Ak si testovala 2X , tak je veľmi malá šanca, že by to bol falošne pozitívny test, najčastejšie robia tieto testy "duchov", ale toto je vyslovene pozitívny 🙂

@anonym_4d619c ďakujem za info ☺️

tandariatko
autor
Včera o 16:58
@krasneleto

@tandariatko z toho co pises, sa nejedna o prosperujuce tehotenstvo... ak nie je rozdiel v intenzite ciarok pocas 6 dni. pri robeni toho isteho testu... ... zbehni k lekarovi, aby to nebol nakoniec problem s testom ale s umiestnenim babatka... drzim palce... ak tie dva testy maju rovnake ciarky, ale boli ineho druhu, skus test z lekarne, alebo digi...

@krasneleto boli to práve testy rovnakého druhu...zajtra kúpim ešte v lekárni a uvidím ako to dopadne. Lekárka má objednala až na 14.4. ale asi zájdem skôr...

krasneleto
Včera o 17:01
@tandariatko

@krasneleto boli to práve testy rovnakého druhu...zajtra kúpim ešte v lekárni a uvidím ako to dopadne. Lekárka má objednala až na 14.4. ale asi zájdem skôr...

@tandariatko nerada pisem negativne veci... ale test musi silniet obden... ak v rozpati 6 dni ciarka neintezivnie, podla mojich skusenosti sa zial o prosperujuce tehu nejedna... ak teda ta pozitivita nie je vykazovana od zaciatku pri oboch testoch skutocne falosne... krv na beta hcg si mozes nechat nabrat aj u obvodnej

anonym_e4442e
Včera o 17:09
@anonym_674719

@anonym_674719 rieši asi to, že po 6-tich dňoch test vôbec nezosilnel. A to normálne nie je.

zd582uo
Včera o 17:23

Ahoj, teraz to aktuálne riešim, mala som tri pozitívne testy, prvý slabá čiarka, druhý silnejšia, tretí rovnako silná ako druhá čiarka, testované zakaždým po 4 dňoch. Ja už za sebou vyšetrenie a ultrazvuk u doktorky mám a je to tak, ako bolo v diskusii spomenuté - ak čiarka na rovnakom type testu nesilnie, pravdepodobne sa nejedná o prosperujúce tehotenstvo. Podľa mojej doktorky mám očakávať silné krvácanie a nie bábätko. Mrzí ma to, možno to u teba dopadne inak.

tandariatko
autor
Dnes o 10:03
@zd582uo

Ahoj, teraz to aktuálne riešim, mala som tri pozitívne testy, prvý slabá čiarka, druhý silnejšia, tretí rovnako silná ako druhá čiarka, testované zakaždým po 4 dňoch. Ja už za sebou vyšetrenie a ultrazvuk u doktorky mám a je to tak, ako bolo v diskusii spomenuté - ak čiarka na rovnakom type testu nesilnie, pravdepodobne sa nejedná o prosperujúce tehotenstvo. Podľa mojej doktorky mám očakávať silné krvácanie a nie bábätko. Mrzí ma to, možno to u teba dopadne inak.

@zd582uo Ahoj, to má veľmi mrzí... Veľa síl prajem. Ja sa toho tiež veľmi bojím. Niečím podobným som si prešla minulý rok...a dúfam že sa to nebude opakovať.

tandariatko
autor
Dnes o 10:06
@krasneleto

@tandariatko nerada pisem negativne veci... ale test musi silniet obden... ak v rozpati 6 dni ciarka neintezivnie, podla mojich skusenosti sa zial o prosperujuce tehu nejedna... ak teda ta pozitivita nie je vykazovana od zaciatku pri oboch testoch skutocne falosne... krv na beta hcg si mozes nechat nabrat aj u obvodnej

@krasneleto Naozaj aj u obvodnej? To som vôbec nevedela. Ďakujem Vam za radu ☺️

krasneleto
Dnes o 10:09
@tandariatko

@krasneleto Naozaj aj u obvodnej? To som vôbec nevedela. Ďakujem Vam za radu ☺️

@tandariatko ano ako samoplatca ti moze kludne nabrat krv... alebo chod na pohotovost gynekologicku

anonym_b466e8
Dnes o 10:12

Mne robili falošných duchov. Ale toto je normálna čiarka, toto podľa mňa falošné nebude. Robila si si dnes aj iný test? Držím palce, ale myslím, že "je to tam" 🍀