Pichanie v podbrušku a meškanie menzesu
ahojte, viem možno je to skoro ale nedá mi to sa neopýtať 🙂 s priateľom chceme bábo, včera a predvčerom sa do mňa urobil, dnes mám také občasné pichanie v podbrušku a aj nátlaky, mám nepravidelnú menštruáciu a teraz mi mešká skoro 2 týždne, dieťatko by sme veľmi chceli ☹ je tu niekto taký čo mal to isté a zadarilo sa ?? Ďakujem 🙂
podľa mňa sa moc sleduješ. Keď ti mešká menštruácia tak si urob test, možno si už tehotná dlhšie. Sú testy, ktoré ti ukážu výsledok už deň alebo 2 meškania menštruácie. Držím palce, nech nájdeš 2 čiarky 😉
Nam sa zadarilo na prvykrat, takze mozne je vsetko🙂 ale na priznaky je naozaj skoro
ak ti to mešká dva týždne tak je asi načase testovať 😎
Mozno to, ze ti meska mrcha ma nieco spolocne s tym pichanim. Cysta moze pichat. Chod radsej na sono 🙂

@stellis nerada by som ta sklamala ale toto je na tehu priznak az kriticky skoro 😅 keby si mala tlaky a pichanie po 7 dnoch, tak dobre ale to by si mala strasne zrychleny biorytmus. Ak mas nepravidelnu menstruaciu, tak ti radim aby si si robila ovulacne testy a podla nich sa riadila ohladom casu pocatia babatka. Prajem ti rychle, uspesne a pekne snazenie