icon

Pichanie v podbrušku: Môže to byť tehotenstvo?

24. mar 2024

Ahojte 🙂 obraciam sa na vás lebo už neviem čo si myslieť. S partnerom sa snažíme o bábätko už cca 1,5 roka. Sledujem ovuláciu, BT, potvrdzujem si to ovulačnymi testami. Dcérku sme dali prakticky na prvý šup, no teraz sa stále nedarí. Ale k veci. Viem že je tu veľmi veľa tém na tuto otázku ale aj tak. Ms som mala od 1.3. - 6.3. Trvala 5 dni a bola slabá (inokedy umieram a trvá 7-9 dní teraz nič a 5.deň som už len špinila) ovulácia prebehla 14.3. (Styk 13.3. Aj 16.3.)
Dnes som 10dpo a zrazu sa cítim inak. Bolieva ma hlava, od včera vecera ma nadúva a pichá ma v podbrušku. A cítim že som precitlivelá na pachy. Ráno som vstala a išla na wc a normálne som cítila extrémny zápach (mocu) ale keď som sa partnera pytala povedal že ešte nebol a že naposledy v noci. Rovnako pri varení obedu som musela odísť keď sa robil vývar lebo mi to smrdelo a to som nemala ani pri malej. Pri nej som mala len extrémnu bolesť a zväčšené prsia. Nevoľnosti prišli až cca v 9tt.
Mali ste/máte to niektorá podobne a boli/ste tehotné ?
Asi som paranoidná ale už neviem čo si myslieť.

marika987
24. mar 2024

Ja som to mala podobne určite by som skúsila test

autor
24. mar 2024

@marika987 myslis že by už ukázal? Predsa mám ešte do ms pár dni a možno to je fakt len pms

zuza265
24. mar 2024

Podla mna ak by to bolo tehotenstvom, tak by uz test ukazal, lebo toto vsetko sposobuje prave hcg… silno drzim palce❤️

autor
24. mar 2024

@zuza265 bože kiežby si mala pravdu, už som z toho celkom na nervy a zažívať každý mesiac sklamanie je riadne deprimujúce. Tak snáď, určite dám vedieť ❤️

autor
25. mar 2024

Ahojte 🙂 tak test spravený ale zatiaľ nič neukazal 🙂 asi je skoro ešte 🙂 ale volala som s dr. keďže už dnes ráno som nevedela ani kávu vypiť. Mám počkať do ms, keď nepride spraviť test a ak nebude pozitívny tak hneď k nej na krv a uvidíme 😊 podobne príznaky aj pri malej som mala takze dúfajme že sme sa po tom čakaní dočkali a malička už bude vlastne veľká sestra ❤️

lisabon02
29. mar 2024

Nechcem byt zlá, ale ak by to bolo tehotenstvo, test by to ukázal.. tie priznaky vznikajú z tehotenského hormónu.. nemôžeš mat negatívny test a tehotenské priznaky
Ale každopádne držím palce

autor
29. mar 2024

@lisabon02 už som si spravila test a bola tam slabá ciarka