Pichanie v podbrušku: Môže to byť tehotenstvo?
Ahojte 🙂 obraciam sa na vás lebo už neviem čo si myslieť. S partnerom sa snažíme o bábätko už cca 1,5 roka. Sledujem ovuláciu, BT, potvrdzujem si to ovulačnymi testami. Dcérku sme dali prakticky na prvý šup, no teraz sa stále nedarí. Ale k veci. Viem že je tu veľmi veľa tém na tuto otázku ale aj tak. Ms som mala od 1.3. - 6.3. Trvala 5 dni a bola slabá (inokedy umieram a trvá 7-9 dní teraz nič a 5.deň som už len špinila) ovulácia prebehla 14.3. (Styk 13.3. Aj 16.3.)
Dnes som 10dpo a zrazu sa cítim inak. Bolieva ma hlava, od včera vecera ma nadúva a pichá ma v podbrušku. A cítim že som precitlivelá na pachy. Ráno som vstala a išla na wc a normálne som cítila extrémny zápach (mocu) ale keď som sa partnera pytala povedal že ešte nebol a že naposledy v noci. Rovnako pri varení obedu som musela odísť keď sa robil vývar lebo mi to smrdelo a to som nemala ani pri malej. Pri nej som mala len extrémnu bolesť a zväčšené prsia. Nevoľnosti prišli až cca v 9tt.
Mali ste/máte to niektorá podobne a boli/ste tehotné ?
Asi som paranoidná ale už neviem čo si myslieť.
@marika987 myslis že by už ukázal? Predsa mám ešte do ms pár dni a možno to je fakt len pms
Podla mna ak by to bolo tehotenstvom, tak by uz test ukazal, lebo toto vsetko sposobuje prave hcg… silno drzim palce❤️
@zuza265 bože kiežby si mala pravdu, už som z toho celkom na nervy a zažívať každý mesiac sklamanie je riadne deprimujúce. Tak snáď, určite dám vedieť ❤️
Ahojte 🙂 tak test spravený ale zatiaľ nič neukazal 🙂 asi je skoro ešte 🙂 ale volala som s dr. keďže už dnes ráno som nevedela ani kávu vypiť. Mám počkať do ms, keď nepride spraviť test a ak nebude pozitívny tak hneď k nej na krv a uvidíme 😊 podobne príznaky aj pri malej som mala takze dúfajme že sme sa po tom čakaní dočkali a malička už bude vlastne veľká sestra ❤️
Nechcem byt zlá, ale ak by to bolo tehotenstvo, test by to ukázal.. tie priznaky vznikajú z tehotenského hormónu.. nemôžeš mat negatívny test a tehotenské priznaky
Ale každopádne držím palce
@lisabon02 už som si spravila test a bola tam slabá ciarka

Ja som to mala podobne určite by som skúsila test