Pocit na zvracanie a horká chuť v ústach na 21. deň cyklu
chcela by som vediet vas nazor na to ci mozem byt tehotna,vcera rano mi bolo trosku zle,dnes rano tiez,naplo ma pri umyvani zubov,potom som sa najedla a je mi zle az doteraz,ale tak neprijemne,na zvracanie,kyselina a horka chut v ustach...som 21DC takze na test je este skoro ale asi aj na taketo priznaky nie? neviem nechcem si namyslat ale tak rada by som videla // 🙂 dakujem za vase odpovede
viem ze mi tu nikto z vas neodpovie na 100%,test budem robit ked bude na to cas,len ma zaujimaju vase skusenosti, ako ste to citili vy 😉
ja som nemala žiadne príznaky len taký nešpecifický 😀 prehnalo ma 🙂 a aj to deň po meškajucej ms 🙂 a potom pomaličky nastupovali aj iné príznaky...čiže držím palce a daj vedieť 😉
Dobrý večer mne je nevoľno keď nejem napína má na zvracanie ale keď sa najem dos je mi dobre a keď si zafajcim je mi na zvracanie Este som nemala taký pocit poraďte mi ďakujem....
@patka256 po cigarete by mal grcat kazdy...
Warker_fackon ale ja uz fajčim dlho a sa mi to nestalo

Mne nebyvalo zle, ale asi tyzden pred ocakavnou menstruaciou, som pri umyvani zubov citila divnu chut v ustach 😉 Takze mozne to je. Cas ukaze, Na 28 dc si sprav test a uvidis.