Posledný menzes som mala 1.3.2020. Som tehotná?
Zienky. Posledná ms 1.3. Pondelok návšteva gynekológa, hcg v krvi 5,5. Bolesti podbruska, citlivé bolestivé naliate prsia, pálenie záhy. Mohol byt dnes clearblue digitál chybný? Myslím displej. Na prvom kde ukázal +1-2 som ho mala namočený 5 sekúnd, dnes som nechala 20 sekúnd ako píšu v návode. Prikladám foto.

Uz mala byt silnejšia ciarka, skus obycajny napr pepino. A aj teraz,, nemusi byt z ranného moču.
No to napadlo aj mňa. Tie ich obyč testy sú asi najpresnejšie , ale povedala by som aj tak, že by sme ti mohli pomaly aj gratulovať 🙂
@win_gi gynekológ mi povedal že sa nemám predčasne tešiť, že hcg je síce zvýšené (5,5) ale že mám prísť ešte piatok na krv.
@bronik89 dnes som si robila preto ten druhý Digi, že som chcela vedieť či tam už nebude +2-3. Preto ma prekvapilo to ohraničené plus a viem že sa nemajú rozoberať 😂😂😂 ale chcela som vidieť ako vyzeral vnútri ten +1-2 a porovnať ich. Či len náhodou displej nezblbol. A stále neviem prečo sú testy vnútri oboch rovnaké , ale výsledok na displeji iný 🙈
@nedockava12 urob palickovy test a uvidíš aký silný bude.. môže ísť o biochemicke ale aj o chybný test. Ťažko povedať. 🤷♀️
Môj názor je, že ide o biochemicke tehotenstvo..... Skôr by som sa netešila.....
@nedockava12 urob si test, obyč, najlacnejší aký zoženieš 🙂 a uvidíš 🙂
Ako ti tu baby radia, skús si spraviť ešte nejaký iný test, inú značku a uvidíš či tam budú dve paličky. Alebo počkaj do piatku, veď sú to už len dva dni a budeš vedieť na 100% na čom si.
@nedockava12 ak si si tie testy robila tesne za sebov, výsledok môže a aj nemusí byť jasný... ukludni sa urob si teda ešte jeden, koncom týždňa ešte a potom už budeš na ceste k dr na krv 🙂
Podľa mna a ako súdim podľa tých testov si tehotná a navyše clearblue je naozaj citlivý kvalitný test, ktorý určite neklame. Ja som tiež mala takéto čiarky a teraz mám už potvrdený 7tt od lekára 🙂 Odporúčam ukľudniť sa, testy si robiť max 1x denne a hlavne čakať na to, kedy ti to potvrdí lekár.
@nedockava12 skúšala si test?
@babotinky pozitívny tehotensky test
@hennyinnsbruck dakujem... tak sa mi to nezda... dakujem ;)
@babotinky nezda ;) gratulujem
@veronikaszabova dakujem ;)

@nedockava12 a na gyn ti nepovedal či si alebo nie si tehotná?