icon

Potrebujem radu skúšenejších - nepravidelná ms

maciatko93
30. nov 2018

Ahojte mamicky aj nemamicky prosim vas mam nepravidelnu MS .. posledna MS bola 25.10.2018 prosim vas mal by mi vyjst uz pozitivny test? Robila som ho dnes poobede ja sa citim ako tehu ale uplne len ten test vobec nechapem :(

beckynka07
30. nov 2018

@maciatko93 ja som mala poslednu ms ako ty a takto vyzera moj prvy (ked meskala 3dni) a dnesny test...pisali viacere zeny, ze testy im neukazovali dlho...ale nvm no
A citit sa ako tehu- to som sa aj ja vzdy, bo som sa moc sledovala a vzdy som dostala kramy. tento mesiac som na to srala a nic nevsimala a nijake tehu pocity som nemala a aha ho

maciatko93
autor
30. nov 2018

@beckynka07 GRATULUJEM ♡ len ja mavam dlhe cykli ma stym nieco spolocne? Ze test som mala bieli? Ci? Ja som uz mimo :D

beckynka07
30. nov 2018

@maciatko93 dakujem🙂 ako dlhe mas cykly?

maciatko93
autor
30. nov 2018

@beckynka07 blbe kazde dva mesiace mam MS

maciatko93
autor
1. dec 2018

To vazne nemate ziadna skusenosti?

danyb
13. dec 2018

zrejme máš polycystické vaječníky, alebo inú poruchu, kde dochádza k anovulačným cyklom.. skús si naštudovať symoptotermálnu metódu a trošku spoznať svoje telo, každá máme iný cyklus, inú luteálnu fázu inú ovuláciu, ak sa začneš trošku pozorovať, zistíš, kedy si plodná alebo kedy sa deje s tvojim telom niečo neobvyklé 🙂
https://www.fertility.sk/plodnost-a-zdravie/sym...