icon

Pozitívne a negatívne tehotenské testy: Čo teraz?

dmmydlova
21. jún 2024

Ahojte robila som si pred týždňom 4 testy pozitívne z toho jeden bol clearblue a vyšiel mi 1-2 tehotná. Dnes som si z nejakého pocitu urobila ešte jeden obyčajný a bol negatívny. 😐 stalo sa to niektorej ? Ku doktorke idem 28.6 samozrejme počkám len som nepokojná 😓

k47
21. jún 2024

Mne to znie, že momentálne nie si tehotná. Ale spravila by som ešte jeden citlivý test. Hneď (nepiť veľa) alebo ráno.

dmmydlova
autor
21. jún 2024

@k47 a je možné že mi tie 4 pred týždňom vyšli pozitívne ? A teraz už nie? … je mi do plaču už som sa tešila .

klip0
21. jún 2024

A bolo nejaké krvácanie medzi tým ?

dmmydlova
autor
21. jún 2024

@klip0 nie vôbec

sense
21. jún 2024

Ak ti vyšiel clear blue digitálny 1-2, skus teraz ten istý test co na nom vyjde. Najlepšie je testovať tým istým testom

dmmydlova
autor
21. jún 2024

@sense idem si kúpiť skúsim…

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
dmmydlova
autor
21. jún 2024

Užívam akurát teraz 3 deň amoksiklav na zápal močových ciest.. ale to asi nebude mat určite súvis

dmmydlova
autor
21. jún 2024

Urobila som ten clearblue.. a je to pozitívne. Musím asi len vydržať týždeň ku gynekologicke a budem veriť že to bude dobre..

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
maryetta
21. jún 2024

Skus rapiClear. Tie mi hned ukazali.

dmmydlova
autor
21. jún 2024

@monsterablue obavám sa že to bude biochemické… palickove oproti minulej nedeli dnes už neukázali nič 😭len tento digitálny

sense
21. jún 2024

@dmmydlova ešte nezúfaj pokiaľ nekrvacas stále je nádej... Držím palce nech to dobre dopadne

dmmydlova
autor
21. jún 2024

@sense ďakujem… je to moje druhe vytúžené 😓

pet888
22. jún 2024

@dmmydlova ked ciarky po tyzdni oslabli,je to zial biochemicke😏Este mas sice nejake hcg tele,preto clearblue este ukazuje,ale po tyzdni pri prosperujucom tehotenstve by muselo byt min2-3.

lili9182
28. júl 2024

@dmmydlova ako si dopadla ?

dmmydlova
autor
27. aug 2024

@lili9182 žiaľ bolo to biochemické.