Pozitívne tehotenské testy a pomaly stúpajúce hCG
Dnes som 17DPO testujem od 11 DPo ... Zatiaľ všetky testy pozitívne... Len mám pocit že HCG stúpa pomaly ... MS mešká 3 dni.. Dr Max test robený včera a pepino dnes

hodnota HCG je na zaciatku tehu velmi nizka, staci male rozriedenie vacsim mnozstvom tekutin a uz koncentracia hcg vyzraznejsie klesne.
navyse za 1 den ani nestupone nejak ocividne, treba vacsi odstup.
dalsia vec, treba testovat rovnakymi testami pre porovnavanie, nie rozdielnymi.
za tyzden by uz mohllibyt vyraznejsie kolajnice.
@majamat áno viem že HCG stúpa väčšinou každé dva dni .. mám 3 deti takže mám veľa skúseností s tehu testami ... A testujem dr Max a pepino ..len pepino má v sebe menej farbiva ako kedysi .. keďže som ním testovala pri všetkých deťoch
@dianka3 pri biochemickom by som také čiarky nemala ... Zažila som si to nikdy čiarka nebola moc výrazná skôr taký duch ... Za mňa je test dr Max v pohode ..myslím čiarku a jej intenzitu skôr ten pepino je iný ... Zrejme menej farbiva
Dnes idem robiť Digi test takže uvidí sa podľa toho ..a na lekára je ešte skoro myslím sono ... Uvidíme čo bude ... Dám vedieť
@domi199412 nechcem strašiť ale môže to byť aj biochemické mala som to rovnako že tehotensky test bol rovnaký alebo kus silnejší ale nesilnel a po dvoch dňoch meškanie menštruáci sa mi dostavila .
A všetky testy ukázali pozitívne aj digitálny ukazovalo 1-2 aj pepino testy aj mama test veľa testov som skúšala aj Dr max a boli rovnake .
Ale držím palce že bude tehotenstvo prospešné a nech silne krásne \\
A dodám že som bola pri Gyn a potvrdila mala som zvýšené v krvi ale prišla Ms
@kamca495 teraz som si robila dr Max mam krásne obe a digital tiež mi vyšiel 2-3 čo sedí na 4 deň meškania
@domi199412 tak to sa teším úprimne a držím palce 😊 nech celé tehu prebehne bez problémov 🙏
@kamca495 viem že pri biochemickom čiarka nesilnie... Ja lenže na všetkých mám koľajnice len ten pepino je taký že silný ale nie je rovnaká intenzita druhej ako kedysi keď som bola tehu... Preto len vravím že musia mať menej farbiva
@kamca495 ďakujem ♥️ dnes som robila ešte pepino aj

@domi199412 a v príbalovom letáku píšu čo??? Takéto otázky na základe intenzity testov🙄 však choď k doktorovi ten ti najlepšie povie čo mi tu do teba nevidíme ... môže to byť tehotenstvo alebo cista alebo bio.