icon

Pozitívne tehu testy

ceresnicka125
20. feb 2019

Ahojte žienky, robila som di dnes tri Tehu testy.. Prvý ráno úplne silný pozitívny, ďalšie dva sú pozitívne, ale slabšie. Moja gyn má dovolenku a zastupujúci doktor má poslal do čerta, že má nevyšetrí, lebo je to skoro (pri Šarlotke mi doktorka v 5.týždni potvrdila Tehu). Dva týždne musím čakať na moju doktorku, alebo iné riešenie ?

nevludna
20. feb 2019

@ceresnicka125 ak je test poz. tak si tehotna. Preco potrebujes ist tak skoro?

sadika
20. feb 2019

kam sa ponhlas? ak si tehu,budes aj o dva tyzdne,ak nie si alebo sa stane ze potratis,tak s tym aj tak nic nenarobis. Zboznujem baby co hned po styku testuju a hned aj bezia k doktorovi...

beky1813
20. feb 2019

A naco chces ist tak skoro? 2 tyzdne su uplne idealne. Chyba ti stres v zivote?

ceresnicka125
autor
20. feb 2019

@sadika o to by nešlo, len mám doma 9m dcérku. Rada by som vedela aj vzhľadom na môj zdravotný stav (nechcem rozoberať), lebo to môže byť teraz aktuálne komplikácia. Prosím nehodnoťte, keď nepoznáte okolnosti.

ceresnicka125
autor
20. feb 2019

@beky1813 stres v zivote mi pri malej ozaj nechýba

beky1813
20. feb 2019

@ceresnicka125 no vidis a teraz si vydupes vysetrenie a nic nebude vidno, to bude iny stres

sadika
20. feb 2019

hlavne je to strata casu,lebo este na sone nic nebude,krv ti vezmu ok bude tam HCG, ktore tam dnes je,zajtra uz byt nemusi.

nevludna
20. feb 2019

@ceresnicka125 tak chod ked sa tvoja gyn vrati. Ale teraz nechapem, chces ci nechces aby si bola tehotna? Myslim ze aj tak pri oboch moznostiach je jedno ci pojdes hned teraz alebo po tyzdni

seva22
20. feb 2019

Uplne chapem toho doktora...pomaly tu vsetky budu chodit k doktoroci na potvedenie dva dni po ovulacii...Mna pri prvom tehu objednala az na 10tt...naco potrebujes potvrdenie od doktorky? Test ti nestaci?

ceresnicka125
autor
20. feb 2019

@seva22 ako určité ženy majú na to svoje ZDRAVOTNÉ dôvody..

ceresnicka125
autor
20. feb 2019

@nevludna ako áno je, ale v 7-8 týždni to už musí vidieť aj cez krv aj na monitore. Nikto netvrdí, že to je hneď..

nevludna
20. feb 2019

@ceresnicka125 tak to uvidi, ale ak ti teh test ukazuje pozitivny test, tak si urcite tehu. Ale nechapem preco ta henten nezoberie. Skus tam ist opat zajtra.

seva22
20. feb 2019

@ceresnicka125 ak mas zdrav.problemy,mala si to tomu doktorovi zdoraznit...ak si mu nevysvetlila svoju situaciu,tak sa na neho nehnevaj...a tiez suhlasim s nevludnou,ze ak tehu test ukazuje dve ciarky,si na 99,9 percent tehotna...iba ze by to bolo biochemicke tehu a dostanes v priebehu par dni ms

domcci72
20. feb 2019

ak su teda vsetky tri testy pozitivne, tak si myslim, ze tam asi inej moznosti ako ze si tehotna nie je.no preco sa ten zastupujuci lekar hentak zachoval, tak tomu teda nechapem

ceresnicka125
autor
20. feb 2019

@domcci72 ja tiež neviem, volala som mojej gyn, povedala mi, že keby bol problém akýkoľvek mám ísť na pohotovosť do nemocnice. Tak uvidíme..

ceresnicka125
autor
20. feb 2019

@seva22 vysvetlila.. Práveže vysvetlila..

tekvica345
Autor odpoveď zmazal
vejkazvejka
Autor odpoveď zmazal
lenuliatko84
20. feb 2019

Neboj sa matky na modrom konikovi ti poradia najlepsie🤣😂🤦‍♂️🤦‍♀️😂😂😂