icon

Pozitívny a negatívny tehotenský test: Čo znamenajú?

nela3553
17. aug 2024

Ahojte, stalo sa vám niektorej, že ste si robili tehotenský test (GS mamatest) hneď rano, prvý ranný moč a druha čiarka bola slabá, ale bola tam.
A potom následne na obed ďalšie dva (iné značky) a tie boli negatívne?
Ku gynekológovi plánujem ísť hneď pondelok, len ma to zaujíma, či ste to niektorá nemali nahodou takto podobne a ako to dopadlo☺️

michaela789
17. aug 2024

@nela3553 mne mamatesty duchovali ako bláznivé 🤷🏻‍♀️ ale mohla si mať len slabší moč. Skús zajtra ráno.

ysseba
17. aug 2024

Tak ráno je hodnota hCG v moči najvyššia, preto sa aj odporúča robiť tehotenské testy najlepšie z prvého ranného moču. Sprav si zajtra ráno a uvidíš či zosilnie. Nemáš fotku testu? A inak potom ešte niekedy na teste presvitajú kanáliky aj keď nie si tehotná. A mamatesty a pepino testy sú v tomto smere najhoršie. A mala som aj tak, že jeden test z dvojbalenia mi ukázal ten kanálik a druhý z dvojbalenia bol snehobiely.

nela3553
autor
17. aug 2024

@ysseba test som robila včera a vysla slabá čiarka. Na obed a boli negatívne a robila som aj dnes rano clearblue a jeden obyčajný a negatívne🙈
Včera som posielala foto DR či vidím dobre a napisala, že ano vidíte dobre🤣

nela3553
autor
17. aug 2024

@michaela789 dnes rano som skúšala, clearblue a ešte jeden a negatívne.

nela3553
autor
17. aug 2024

@ysseba ano, tak viem aj ja, že rano je najlepšie si robiť. No jedna pani mi písala, že ona si robila rano a mala slabé a večer mala stále viditeľne silne 2 čiarky 🙈
Posledný menzes som mala 23.7. Ale strane slabý, taký slabý som nikdy nemala, doteraz som mala stále brutálne silne a tento posledný veľmi slabý. A pred týždňom som mala také spinenie a výtok.
Od posledného menzesu je to teraz 4 týždne.

nina0412
17. aug 2024

@nela3553 mama testy otras robila som ich asi 5 a bola tam čiarka a iné negatívne

nela3553
autor
17. aug 2024

@nina0412 takže myslite, že nič? Že to bol len poplach

nina0412
17. aug 2024

@nela3553 vyskúšajte ešte inú značku o pár dni radšej

lenka398
18. aug 2024

Ahojte ja som si robila už vo štvrtok test a tiež vyšiel pozitívny dnes som si robila dva . Pepino vyzerá taký istý ako pred 4 dňami.