Pozitívny a negatívny test: Čo robiť ďalej?
Ahojte som zmätená robila som si test clearblue ale nie digitalny 6 dní pred menštruáciou vyšiel mi pozitívny potom som si kúpila obyčajný paličkový drmax robila som ho dve dni po sebe výsledok negatívný dnes som si si kúpila test clearblue digitálny spravila som di ho na obed mám tri dni pred menštruáciou a negatívny som dosť zmetená lebo už som sa aj potešila kedže sa už viac ako rok snažíme máte nejaké skúsenosti ?
Presne pre toto sa má robiť test až mešká menstruacia. Ja testujem tiež už vopred, ale som si plne vedomá toho, že druhá čiarka vtedy moc neznamená, nie je isté, či sa udrží.
Mohlo ísť o biochemické tehotenstvo. Urobte test až bude meškať
@kikus750 určite bol pozitívny ten prvý test? Či len akože "duch" ... Prečo sa testuješ 6 dni pred MS? Ved to ešte ani vajíčko nemuselo "doplavať" do maternice 🤦🏼♀️ a zbytočne tu teraz dedukuješ čo si maš mysleiť o tom keď 4x negatívny a 1x vraj pozitívny
Žiadne ultravčasne testy nebudu fungovať skôr ako dôjde k uhniezdeniu a to proste človek nemá ako vedieť (samozrejme sú tu extra senzitívne bytosti ktoré to cítili🤭)

Ano. Pockat aspon kym ti den nemeska