icon

Pozitívny a potom negatívny test - Som tehotná?

ladislavakrethova
14. apr 2020

Dievčatá, vyšiel mi takýto test a na ďalší deň bol už negatívny. Co robiť? Som tehotná? Ďakujem za radu

Pozitívny a potom negatívny test - Som tehotná?Pozitívny a potom negatívny test - Som tehotná?
sasa46
14. apr 2020

@ladislavakrethova skus ešte jeden zajtra

simonka_vi
14. apr 2020

Vidím tam niečo ale určite treba spraviť zajtra ešte test ráno

ladislavakrethova
autor
14. apr 2020

Véd jeden deň bol takýto a na druhy deň ráno tam už nič nebolo...? O bábätko sa snažíme už dlho a už mi svitla testom nádej a teraz som sklamaná... 😣

erikamamo
14. apr 2020

meska ti menstruacia?? na kolky den od ovulacie si si robila test?

deti95060810
14. apr 2020

no asi už nie...

barboritta
14. apr 2020

A bola to rovnaka znacka testu?

monro
14. apr 2020

@ladislavakrethova dolezite je vediet, kedy ste testovali. Ak pred terminom menstruacie, je mozne, ze ukazal najprv jedno a potom druhe. To sa stava.

queen_el
14. apr 2020

Ja som to pochopila tak, že tento jeden test bol najprv pozitívny, potom negatívny. Určite by som spravila druhý, skús digitálny Clearblue, ten ukáže jasne či + alebo -

s_a
22. apr 2020

Je väčšia pravdepodobnosť, ze ti vyjde negatívny test aj ked tehotná si, ako ked by ti mal vyjsť pozitivny test a tehotná nebudeš.. Tak ešte vyskúšaj 👌

simonka267999
6. okt 2020

dobry den dievcata ,som tu nova a tiez by so sa chcela opytat na niekolko otazok.........test som si urobila pred ms tyzden v piatok som urobila test a boli tam dve ciarky ,ako ta druha taka slabsia dnes som urobila rano dalsi test a uz je to tam vidno trochu viac potom v priebehu dna ako by mizla ,mate z tym skusenosti moze mi to tak ukazat pred ms ....11 by mi mala prsit ...co by ste mi nato poradili vopred vam dakujem za odpovede.......

heli23
18. sep 2021

@simonka267999 ako to dopadlo? Ak smiem vedieť