icon

Pozitívny aj negatívny tehotenský test

vika87
26. jún 2025

Dobrý deň, mám deň pred menštruáciou a Clear Blue mi ukazuje tehotenstvo, druhý test ale negatívny. Zároveň mam lahke špinenie. Mate niekto podovne skúsenosti?

Pozitívny aj negatívny tehotenský test
jeennyv
26. jún 2025

Digi je najskor citlivejsi a pise ti 1-2t…. cize myslim, ze to taky obyc nezachyti este tak skoro

zuzi0911
26. jún 2025
@jeennyv

Digi je najskor citlivejsi a pise ti 1-2t…. cize myslim, ze to taky obyc nezachyti este tak skoro

@jeennyv práveže opačne. Palickový by mal byť pozitívny keď už digi ukáže. Žiaľ už aj digi boli vadne ks.

selena_luna
26. jún 2025
@zuzi0911

@jeennyv práveže opačne. Palickový by mal byť pozitívny keď už digi ukáže. Žiaľ už aj digi boli vadne ks.

@zuzi0911 mne to vzdy fungovalo naopak. Aj ked je digi 25 tka, ukazal hned, palickove 10tky ledva tusitelne ciarky, az neviditelne. To je skusenost 4 tehotenstiev.

zuzi0911
26. jún 2025
@selena_luna

@zuzi0911 mne to vzdy fungovalo naopak. Aj ked je digi 25 tka, ukazal hned, palickove 10tky ledva tusitelne ciarky, az neviditelne. To je skusenost 4 tehotenstiev.

@selena_luna ono aj obyčajný test niekedy nezachyti teh. Napr moja kolegyňa maká negatívne testy a bola v 7tt. Takže všetko je možné. Ale ešte by som radšej pretestovala ... úprimne už toľko testov je falošných,ze radsej viac druhov pretestovat 🙂

vika87
autor
26. jún 2025

Ďakujem za odpovede. Ešte počkám 2 dní a ak tak si spravím znova. V sobotu mam svadbu tak uvidím 😃

derna
27. jún 2025

Ahoj, taktiež sa mi to stalo digy ukázal 1-2 druhy negatívny a nebola som tehotná

mystyss
27. jún 2025

Ahoj
Na diagnostiku tehotnosti sú rozhodujúce aj ďalšie faktory

lisabon02
28. jún 2025

@vika87 ja som mala digi pozitivny. Ostatne negatívne, nebola som tehotná.. digi ma teraz chybnú šaržu podľa všetkého

vika87
autor
29. jún 2025

Tak dnes prišla menštruácia:(