Pozitívny aj negatívny tehotenský test: Čo teraz?
Ahojte baby jeden test mi vyšiel slabo pozitívny a druhy negatívny, menštruáciu som mala 31.12 nechránený styk na posledy 9.1 a 10.1 pravdepodobne ovuláciu na koľko som mala priesvitný tahavy taký šmykľavky vytok od 12.1 bolesti pod bruškom do teraz a 3 deň bolesti prs menštruáciu mám dostať až za 8 dni ale mávam nepravidelnú tak ťažko povedať kedy .Vlastne má skôr zaujíma či môžem mať toľko dní bolesti pod bruškom do teraz a 3 deň prsia a či máte skúsenosti s testami
@stela567 kúpila som si teraz livsane len neviem kedy mám počítať od dpo keď ten výtok som mala 10.1 a bolesti začali 12. A na plno sme išli 1.a 9 to by už malo v stredu test ukázať nie?
@kvetinka0099 počítala by som až od 12. Výtok býva pred ovuláciou takže skúsila by som test až v stredu / štvrtok
Tie bolesti bodbruška ešte boli priskoro na to, aby to bolo tehotenstvom, to asi bola skôr iná hormonálna zmena. Ale bolesti pŕs už by mohli byť tehotenský príznak.
@k47 neviem no na plno sme išli pár hodín pred menštruáciou čiže 31.12 cca večer čiže neviem a tie bolesti brucha môžu toľko trvať 8 dni?
@nika_val a čo sa týka tých bolesti môžu toľko trvať od 12 do teraz?
Ja som mala bolesti . Taka bolesť ako slabá počas MS ktorá sem tam prestala začalo to asi 4/5 dní po mala som tušaka že sa podarilo . Skúsila test na 10 deň po a vyšiel duch tak som už testovala či to ide ako ma . Skus rátať 3 dní po styku nakoľko spermie vedia vydržať 72 hodín cca potom na 10 vyskúšať test . No na mamatest sa nespoliehaj ten poslednú dobu je tak na 2 veci
@mariska1989 ja som robila Maybebaby test jeden slabo pozitívny a druhy ten istý negativny
@mariska1989 a nebola to kolajnica normálna hrubá čiara len slaba
@kvetinka0099 ako ja nie som nijaký odborník sama som svoj cyklus ešte len spoznávala 😁
Ale nemyslím si že tie bolesti niečo znamenajú s tehotenstvom. Je príliš skoro.
Ja som sa raz jeden cyklus tak veľmi sústredila na to že sa podarilo že som si doslova až vyvolala falošné príznaky, všetko mi vtedy bolo, všetko mi "sedelo" a tehotná som nebola. Tak aj psychika môže veľa robiť o tom viem svoje
@kvetinka0099 Relevantný ne ten sex 9.1. Bolesť podbruška môžeš mať hoc aj celý prvý trimester 🙈. Ale 12.1. to ešte nemohol byť príznak tehotensva, lebo je to priskoro na uhniezdenie a produkovanie tehotenských hormónov. Takže neviem, prečo práve vtedy začala. V zoznamoch skorých tehotenských príznakov zvykli písať, že sa nedá považovať za príznak, lebo ju môžeš cítiť aj v iných fázach cyklu. A napríklad aj ako reakciu na spermie.
@k47 netvrdím že 9.1 . 31.12 tesne pred Mrchov sme mali styk a aj 9.1 . 10-11 neviem presne som mala ovulacny výtok a od 12.1 bolesti do dnes 5 dni ma bolia aj prsia . Dnes mám silnejšie bolesti pri zaťaží hlavne a už mi to ide do krížov nemyslím si že kvôli spermiam na koľko ma bolia aj prsia . Menštruáciu mám dostať cca za 6 dni ale nemám pravidelnú zvykne aj meškať . Dr som pisala kvôli bolestiam a napísal že musím počkať až po meškaní 5 dni menštruácie ale mne ide skôr Oto či to nebude zápal nejaký na koľko bolesti mám už 10 dni a neprechádzajú .
Pri prvom aj druhom tehu som mala bolesti ale otehotnela som pre menštruáciou cize brala som to tak že asi už dostanem len som nedostala

Skus o 2 dni a inú značku.