icon

Pozitívny ovulačný test a šanca na tehotenstvo

slnecnica321
19. mar 2025

Pekný deň mamičky. Dnes som robila ovulačný test. Vyšiel pozitívne, prvýkrát mi konečne test ukázal pozitivitu. Ovulácia teda prebieha dnes? Styk bol pred včerom. Myslíte, že by sa tehotenstvo mohlo podariť? Dnes som 14dc a styk bol 12dc. Ďakujem za rady.

Pozitívny ovulačný test a šanca na tehotenstvoPozitívny ovulačný test a šanca na tehotenstvo
nikolani
19. mar 2025

@slnecnica321 pozri si pribalovy letak, tam to máš presne uvedene. Myslím že to je okolo 12-48 od pozitívneho testu (ak správne pamätám)

slnecnica321
autor
19. mar 2025

@nikolani Áno, tak nejak to tam je uvedené len mám dilemu, keďze pozitivita je už aj rovnako silná čiara ako kontrolná a dnes som mala čiaru ešte silnejšiu. Či nemohol byť test pozitívny už aj včera. Lebo som testovala len dnes. Preto má zaujímajú názory a skúsenosti.

nikolani
19. mar 2025

@slnecnica321 ak si netestovala aj včera tak by som nerobila záver že mohol byť aj včera pozitivny. Zažila som že doobeda bol úplne negatívny a poobede bola testovacia silnejšia ako kontrolna. Ale tiež som niekedy dumala nad tým čo ak je test pozitívny viac dní a pamätám si že som k tomu niekde čítala že tých 12-48 hodin platí od posledného pozitívneho. Len zdroj si bohužiaľ fakt nepamätám

slnecnica321
autor
19. mar 2025

@nikolani Aha.... Tak to už mám potom v tom celkom jasno. Hej človek len dumá potom celý deň čo a ako, ale nakoniec aj tak nič nespravím len musím čakať do MS. Vďaka. 😉