Pozitívny tehotenský test
Ahojte chcem sa spytyt v pondelok mi vyšiel pozitívny test v stredu digi 1-2 vo štvrtok som dostala ako keby menzes a dnes piatok som robila test a stále je tam slabá čiarka tak ako na teste v pondelok
@veronika01992 kolko dni meska menzes? A co je to akokeby menzes? krvavas alebo len spinis?
Teraz test nema velmi vypovednu informaciu. Pockaj minimalne 4 dni - a uvidis ci ciarka silnie/slabne.
@selena_luna prišiel o 4 dni skôr krvácal normálne nie husto a tmavo ale tak vodovo a bledo
Ja som tak mala.
@evcagabi a boli ste tehotná ?
@veronika01992 presne toto sa mi stalo, krvacala som asi tyzden a som tehotna.. testuj dalej a budes vediet ci ciarka silnie alebo slabne
su viacere moznosti.
1. teu je ok, krvacaie sa obcas vyskytuje
2. je to tehu, no biochem.
3. nie ej to tehu. test 1-2 je vzdy neisty. v takto nizkom predpokladanom tt test nema co zachytit, ked HCG sa takmer netvori. aj napriek tomu testy az prilis casto ukazuju takyto vysledok.
@evcagabi a boli ste tehotná ?
@veronika01992 ja som mala tiež slabé zakrvacanie, myslela som si ze sa ms rozbieha (tiež to bolo pár dní pred termínom ako mala prist) a nakoniec som bola tehotná.

@veronika01992 kolko dni meska menzes? A co je to akokeby menzes? krvavas alebo len spinis?
Teraz test nema velmi vypovednu informaciu. Pockaj minimalne 4 dni - a uvidis ci ciarka silnie/slabne.