icon

Pozitívny tehotenský test a ružový výtok

hypoteka2022
15. feb 2025

ahojte, vyzeralo, že okolo 20.1. som mala mať ovuláciu a 4.2. som mala pozitívny test...o tri dni som si robila preistotu ešte test z ranného moču (2 testy -gs mama test a women secret), odidva pozitívne (viditeľne), aj keď ten WS mal asi o polovicu menej vyraznú čiarku...
včera cez deň som si vsímla na intimke akoby ružový výtok (na toaleťaku nie) a tak som sa zľakla, večer som spravila jeden WS test a teda, celkom ma vystrašil...dokonca ma celý večer bolelo brucho ako pred MS 😕 ešte mi ale zostal jeden posledný test, tak dneska ráno som preistotu spravila a zase vyzerá čiarka ok...aj keď by som predpokladala, že bude tmavšia, čo ja viem...
toto je prvýkrát, čo som našla pozitívny test s týmito testami a teda u gynoša som ešte nebola, chcela som až bud. týždeň volať o termín...
nestalo sa to niektorej? 😕

Pozitívny tehotenský test a ružový výtok
lienka.7
15. feb 2025

@hypoteka2022 si tehotná. A daj si ascorutin 😊

snazilka_bio_mamka
15. feb 2025

ale co ci sa nestalo? testy mas riadne pozitivne, ja som mala take a silnejsie uz ani neboli. Hcg v tele kolise zaciatkom tehotenstva a ked robis rozne druhy testov tak necakaj rovnaku ciarku. ruzovy vytok aj hnedy som mala aj ja a tie krce co citis su normalne, roztahuje sa ti maternica, hormóny, meni sa ti cele telo, tvoje orgány zzcinaju inak fungovat v rezime tehotenstva .. toto nie je len viarka na teste ale obrovske meny ktore sprevadzaju rozne bolesti, stavy, ťahanie pichani tlačenie zvracanie a este xy dalsich priznakov do toho 9.mesiaca.Je to v norme, ak ti meskaju 2 tyzdne mozes sa pomaly objednat k doktorke a spravi ti sono kde sa skontroluje ci je tehotenstvo v maternici a ci sa vo gestacnom vaku nachadza plod , popripade akcia srdca. z vlastnej skusenosti ti odporucam, nesleduj sa a tie testy uz odloz, su zbtocne.

hypoteka2022
autor
15. feb 2025

@snazilka_bio_mamka
ďakujem, som trochu pokojnejšia, snáď bude všetko ok...a testy už nemám 😅

snazilka_bio_mamka
15. feb 2025

@hypoteka2022 je to 50 na 50 ja som tak isla na kontrolu v 8tt ze bud alebo. uz mam za sebou 2 potraty takze s rezervou. radsej som sa do toho nevzivala, treba si to v hlave trocha usporiadat 🙂 drzim palce ale ak sa ti nieco nezda, alebo zacnes krvacat alebo mas silne bolesti urcite skoc na pohotovost

hypoteka2022
autor
15. feb 2025

@lienka.7
aj bez konzultácie s lekárom?

hypoteka2022
autor
15. feb 2025

@snazilka_bio_mamka
nie som už najmladšia a po roku nechráneného sexu som si toho vedomá...asi som len nečakala, že ma to tak vystresuje 😅

lenka1801
15. feb 2025

@hypoteka2022 Ak neužívaš ešte, tak začni užívať lejdy vita1 a magnézium. Ascorutin radšej nie. Ja mám tiež viac rokov, celý prvý trimester som špinila, raz aj krv, dr mi predpísala progestanelle, už som 20tt všetko v poriadku. K dr by som šla v tvojom prípade skôr 🙂 testy sú v poriadku 🙂

simona1998
15. feb 2025

@hypoteka2022 tiež súhlasím , magnerot 2-3x denne stačí na začiatok 2 a lejdyvitu1 🙂 ascorutin by som pri jednom ružovom vytoku určite nedávala . K dr chod skôr nech ti dá progesteron na podporu udržania mimča

katty123456
15. feb 2025

@hypoteka2022 si tehotna..ako to dopadne je uz 2vec..vela tehu sa konci v prvom 3mestri..priroda sama uzna co je ok a co nie..

zuzkaa1991
15. feb 2025

@hypoteka2022 ja s tym prechadzam som 7tt akurát v 5tt som prvýkrát zakrvacala tak mierne akoby sa pustala.mestruacia utekala som na pohotovost kedze este nebolo.srdce tak mi dallco pichli na zastavenie.
Tento týždeň druhýkrát ale.uz riadne vela som krvacala.opat pohotovost dali mi lieky plus injekciu a prisny rezim lezat ;) kedze uz je akcia srdca takze bola aj na pohotovosti....prve 3 4 mes su narocne.

Citim sa akoby som nebola tehotna l3n vytoky mam😇 prve tehu som mala hrozne bolesti zvracala som nonstop atd....ale nikdy som nespinila dokonca som mala v 12tt MA bez spenenia krvacania.

Takze som.tiez zvedava jak vsetko dopadne u mna. Hlavne vela nechodit a stat na nohy

lienka.7
15. feb 2025

@lienka.7 ano, normalne mi to povedali v nemocnici, ze mam uzivat. keď mi praskla nejaká cievka. Protesteron je na udržanie tehotenstva, ascorutin na cievky.

hypoteka2022
autor
15. feb 2025

ďakujem za odpovede, ja som to pripisovala len rozťahovaniu maternice, nakoľko aj pár dní po prvom poz. teste som mala taký výtok...a teda ten večer ma akoby ťahalo na striedačku všetko (vaječníky aj maternica)...len som včera čítala diskusie o nesilnejúcich testoch, doma posledné balenie testov a som tu...😅
každopádne, ten magnerotom som si kúpila, kys. listovú som užívala ako inofolic už od septembra... uvidím do pondelka, čo mi povie gynoš...

hypoteka2022
autor
15. feb 2025

@lenka1801
ďakujem za tvoju odpoveď 🙂
popravde, moc skoro som nechcela ísť, keďže nemávam pravidelné cykly a sú aj dlhšie, ovuláciu mávam väčšinou až okolo 18-20 dňa cyklu...tak som chcela, aby už aj dačo bolo vidieť, nech ma nezostresuje, že neni ešte vidieť hento a tamto...

snazilka_bio_mamka
15. feb 2025

@hypoteka2022 ja mam 35 a pol rocne dieta takze sa pridavam do klubu "nie najmladších" 😀 test mas kolajnice uz ti tam nema co silniet, daj vediet co bolo u lekara 🙂🙂

hypoteka2022
autor
15. feb 2025

@snazilka_bio_mamka
bola som v tom, že má byť silná ako kontrolná...teda, pri pomaly 2 týždňoch mešk. MS🙂

hypoteka2022
autor
15. feb 2025

@zuzkaa1991
držím palce aby ti to dobre dopadlo 🙃
ja budem dúfať, že je to len rozťahovanie maternice...lebo krvácanie to našťastie nie, zatiaľ 🙂

zuzkaa1991
15. feb 2025

@hypoteka2022 to super...tiez prajem vela zdravíčka jedna tema tu je co baba v 11tt je a krvaca prudom🙈 ale našťastie babo je ok stale. Ja mam cele.dni rozne farby vytokov co ma tiez znervozuje to.tak nechavam na osud ako bude

hypoteka2022
autor
15. feb 2025

@zuzkaa1991
tiež som toho názoru, že ak bude bábo zdravé, tak sa udrží...🙃 a lepšie ako sa potom trápiť vo vyššom tt...

hypoteka2022
autor
6. mar 2025

@snazilka_bio_mamka našťastie, zatiaľ všetko ok a už je vidieť aj blikajúce srdiečko 🙃 výtoky prestali po užívaní magnerotu, lekár dôvod krvácania nevidel, asi len rozťahovanie maternice...ale celodenné nevoľnosti sú ako päsť do tváre 😅 tak už len čakať...

roxana61
11. nov 2025
@zuzkaa1991

@hypoteka2022 ja s tym prechadzam som 7tt akurát v 5tt som prvýkrát zakrvacala tak mierne akoby sa pustala.mestruacia utekala som na pohotovost kedze este nebolo.srdce tak mi dallco pichli na zastavenie.
Tento týždeň druhýkrát ale.uz riadne vela som krvacala.opat pohotovost dali mi lieky plus injekciu a prisny rezim lezat ;) kedze uz je akcia srdca takze bola aj na pohotovosti....prve 3 4 mes su narocne.

Citim sa akoby som nebola tehotna l3n vytoky mam😇 prve tehu som mala hrozne bolesti zvracala som nonstop atd....ale nikdy som nespinila dokonca som mala v 12tt MA bez spenenia krvacania.

Takze som.tiez zvedava jak vsetko dopadne u mna. Hlavne vela nechodit a stat na nohy

@zuzkaa1991 ahoj ako to dopadlo? Bolo všetko v poriadku?

zuzkaa1991
11. nov 2025
@roxana61

@zuzkaa1991 ahoj ako to dopadlo? Bolo všetko v poriadku?

@roxana61 ano uz ma 2m 😁😁😁

roxana61
11. nov 2025
@zuzkaa1991

@roxana61 ano uz ma 2m 😁😁😁

@zuzkaa1991 tak to je odpoveď, ktorá mi vliala nádej. Prežívam momentálne skoro to isté, este aj s tym,ze sa ani necítim ako tehotná, nic mi nie je, okrem toho špinenie až sem tam krvi...tak blahoželám ❤️

zuzkaa1991
11. nov 2025
@roxana61

@zuzkaa1991 tak to je odpoveď, ktorá mi vliala nádej. Prežívam momentálne skoro to isté, este aj s tym,ze sa ani necítim ako tehotná, nic mi nie je, okrem toho špinenie až sem tam krvi...tak blahoželám ❤️

@roxana61 ktory tt ste?ja som lezala poctivo 2tt na 3 tt som ako tak zacala postupne robit domace veci pocas lezania muz robil...jedine som dceru odniesla.do.skoly a po nu inac som lezala

Toto druhe tehu som sa tiez necitila tehotna...len mi rástlo brucho a fyzicky slabsie som bola 😁😁...inac nic