icon

Pozitívny tehotenský test: Čo teraz robiť?

22. jan 2025

Ahojte baby, tak vyslo to.. asi, meska mi este len jeden den, spravila som teraz test a ukazuje +.. bude to fakt tak? Nic mi nie je ine..ziadne zvlastne pocity predtuchy ako niekde popisovalo vela zien.. malicko mam naliate prsia ako vzdy pred ms a picha pobolieva ma v podbrusku, tiez bezne ako pred ms.. skusit neskor dalsi test? Ci to takto to ma byt? Baby poradte normalne som v soku ze sa to podarilo.. aj sa tesim aj mam obavy.. su to normalne pocity ci som zosalela..

jaskolka
22. jan 2025

Je to úplne možné, nemusia byť žiadne extra príznaky, vlastne prvé príznaky tehotenstva často vyzerajú ako tie pred menštruáciou.
Pokiaľ to nie sú nejaké silné kŕče,tak jemne pichanie v podbrušku je úplne v poriadku.

ivik4
22. jan 2025

Treba sa objednat k dr, priznaky mozu ale nemusia byt

svetlonos
22. jan 2025

Ja som mala bolesti brucha ako pred MS v meste. Dúfala som, ze aspim stihnem dôjsť domov. A nič, len kŕče asi 3 dní take slabšie. Som tehotna. Inak tie prve dni sim nemala žiadne iné príznaky.

autor
22. jan 2025

Tak mam len take bolesti ako pred ms bezne mavam, nie su silne, skor to castejsie pobolieva ako vcera, ale to sa mozno len moc pozorujem, intenzita je rovnaka, viem fungovat normalne.
Prevolam Dr a objednam sa k nim, dakujem vam🙂

simona1998
22. jan 2025

Ja som 9tt a doteraz som nemala žiadne príznaky len bolesti ako pred ms a sem tam ma prsia zabolia 🙂
Niekedy zabúdam , že som tehotná 😆

mariska1989
22. jan 2025

Ak máš test krásny netreba testovať. K dr sa objednaj tak aby to bolo viac ako 14 dni od meškania. Naj keď povieš že kedy si mala mať ms a že ti vyšiel test pozitívny oni ťa už objednajú tak aby bolo vidieť čo treba

autor
22. jan 2025

@mariska1989 robila som clearblue a vysiel vysledok hned + (2-3)