Pozitívny tehotenský test počas choroby
Ahojte ženy.
Pýtam sa pre istotu a kľud kým sa dostanem na krv (pondelok).
Ide o to že som chorá a užívam antibiotiká (augmentin a trifed) nakoľko mám silný zápal dutín. Posledné 4 dni som celé preležala. Som unavená takmer stále a to výdatne spím. Necítim takmer vôbec hlad. Chodím často cikať (ale mám dg s mechúrom čiže toto nie je vlastne celkom príznak). Inak nič extra. Dnes mám prvý deň kedy menštruácia neprišla. Test som si urobila v popoludňajších hodinách (nie z čistého ranného moču) len tak keďže som necítila ani pms ktoré mávam extrémne ani samotný príchod ms.
Zmiatlo ma že augmentin môže skresliť výsledky laboratórnych vyšetrení a teda neviem nakoľko môže ovplyvniť tehu test. Menzes mávam pravidelný len posledné mesiace zvykne trochu meškať. Gyn mi povedala ešte dávno že ak test ukáže pozitívny žena je vždy tehotná. Čítam diskusie kedy meskala ms testy pozitívne a žena tehotná nakoniec nebola. Taká som z toho rozpačitá. Áno? Nie? Príznaky nemám ani na tehotenstvo ani na menzes plus tá choroba. Viem že menzes môže meškať aj chorobou. Je to len jeden deň viem.
Stalo sa vám osobne že ste boli pozitívna ale tehotná ste neboli? Urobila som test na 2x pre istotu ak by bol ten prvý nejakým spôsobom poškodený alebo neplatný.
Ďakujem za zdieľanie osobných skúseností.
Sak a bol pozitívny ci co?
zalezi ci bol pozitivny, ak bola normalna ciarka, tak tehotna si, lebo trend niektorych bab na mk je davat biele testy, kde si ciarky domyslaju, alebo hladaju lupou
Strasne to analyzujes. Vysledok testu bol pozitivny? Ved skus si ho zopakovat a uvidis o par dni.
to vyzera, ze si 😉
Aj podla mna si, ale lieky by som brala dalej
Trifed by som si nedavala podla mna a Augmentin mozes, aj ked si tehotna. Tehotna si, antibiptika Ti pozitivny tehotensky test nespravia.
Ja som bola chora takto pri dcere, robila som si test pred zacatim uzivania ATB, bol negat., zacala som brat a az neskor bol test pozitivny. Mala som bezpecne ATB, co sa mozu aj v tehotenstve, co mas aj Ty, takze to ber. Dcera je zdrava, toho sa neboj.
Toto je pozitívny test, a určite na výsledok testu lieky nemajú vplyv. Zavolaj si na pohotovosť a opýtaj sa, či môžeš pokračovať v liečbe. A gratulujem, nech si rýchlo zdravá...
Gratulujem🙂 test je pozitivny, si unavená, plus to že nie si až tak hladna a stále spíš, môže byť priznak tehotenstva, nielen choroby.
Ináč aj tá imunita býva niekedy v tehotenstve slabsia, ja som bola vo všetkých tehotenstvach riadne chorá. Tak sa setri a liec sa🙂

Co?
Vsak sa normalne vyliec s tymi liekmi co mas a bud ti to pride alwbo nepride. Test mozes ocikat az v nedelu rano. Naco sa chces trepat na krv? To je palnovane ci kvoli meskaniu? Ved den este neskoncil