icon

Pozitívny tehotenský test počas menštruácie: Čo robiť?

sandra3003
8. feb 2025

Ženy ahojte ..

Potrebujem súrne poradiť. Hneď na začiatok poviem , že nie neviem sa dostať ku môjmu gyn nakolko skončil a ešte som sa nedopátrala ku komu ma pridelili…

Mam taký problem , s mužom máme nechránený s€x , naposledy 10.1. . 16.1. som mala normalne ms akurat viac bolestivejšiu ako inokedy .. Už týždeň mam dosť silné krče v podbrušku , výraznejšie na pravej strane .. Robila som si test , bol pozitívny - silné dve čiarky , žiadny duch .. V októbri som spontáne potratila v 7tt, preto sa teraz bojim vďaka tym krčom či nemože isť o mimomaternicove , mam 2 deti -sc pred dvoma rokmi . (dvojičky v 9tt som o jedno došla )
Myslíte , že možem ísť normalne na gyn pohot kedže neviem kedy sa dostanem k svojmu gyn? Tehu nemam potvrdené okrem toho testu , takže ani neviem čo by som im povedala .. Ďakujem za každú radu 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

evcagabi
8. feb 2025

Chod na tu pohotovost, povedz, ze mas silne bolesti a test bol rano pozitivny

ina2405
8. feb 2025

@sandra3003 choď na pohotovosť ihneď

januska12323
8. feb 2025

Choď na pohotovosť

sandra3003
autor
8. feb 2025

@evcagabi uvidia alebo nazaklade krvy vedia zistit ci ide o mimomaternicove?

evcagabi
8. feb 2025

@sandra3003 urcite

zuzkaa1991
8. feb 2025

@sandra3003 ja som tehu nemala potvrdene len testy vysli 2ks pozitivne 3 tyzdne doazdu objednana som az teraz v utorkm k svojej lekarke ale napr minuly týždeň som krvacala trosku v sobotu tak vecer som skočila na pohotovost to.som bola 5tt takze mi len potvrdili tehu....mohla vam puknut aj cysta takze to chcem povedať urcite skocte spravia vam usg pichnu injekciu proti bolesti poprípade ak krvacate aj proti tomu

bambulka711
8. feb 2025

@sandra3003 a čo sa týka lekára, zavolaj na poisťovňu, tam ti presne povedia, kde je tvoja karta. Prideliť ťa len tak k niekomu inému nemôžu, jedine, že by sfalšovali podpis na zmluve.

sandra3003
autor
8. feb 2025

@zuzkaa1991 nie nekrvácam len tie bolesti ..

zuzkaa1991
8. feb 2025

@sandra3003 skocte preistotu kedy hovorim mozno cysta alebo tehu

snowflakenel
8. feb 2025

Ja som krvacala vyse mesiaca. Brala som utrogestan a este jeden liek. Drzim palce. Najviac mi zabral klidovy rezim.

evcagabi
8. feb 2025

Ako si dopadla? 🙂

sandra3003
autor
8. feb 2025

@evcagabi nebola som ešte, muž prišiel až o 8 s práce a nemala som pri kom nechať deti … Dufam ze zajtra sa podarí, musí lebo tie krče su silnejšie a už idu do krížov

evcagabi
8. feb 2025

@sandra3003 a teraz nemozes ist?

lenuss1992
9. feb 2025

Ako si dopadla?

basaj
10. feb 2025

Ahoj, ako to dopadlo?