icon

Pozitívny tehotenský test pred očakávanou menštruáciou?

beji12
3. feb 2025

Ahojte baby chcem sa spytat mala som 18.januara pichnutu ovitrelle.... mala som sa snažit ale test som si mala spraviť v den očakavanej ms.. ale ja som si spravila 10dni po ovitrelle a mi ukazalo slabulinka ciarka a dnes som si spravila zas a je to silna cervena môžem priloziť ft ... môžte mi poradiť tie ktore mate stym skusenosti uz sa snazime dost dlho.. dakujem za radi

kaca222
3. feb 2025

Priložte fotku, ale teda ak je pozitívny, neviem, čo máme radiť 😃 gratulujem a držím palce

beji12
autor
3. feb 2025
suzy2508
3. feb 2025

Veď to je jasne pozitívne ako facka 😁

beji12
autor
3. feb 2025

@suzy2508 ale mam 2dni do ms lebo ju mam dostat 5.2 može mi aj o 2dni skvor ukazat pozitivny test?

zoja6913
3. feb 2025

@beji12 ja mam dostat stvrtol a v nedelu bol pozitivny test ☺️

floki1994
3. feb 2025

@beji12 test moze ukazat aj skor...ale testovala by som tak ako kazal dr...MS stale moze prist a aby nebolo sklamanie...drzim palce

beji12
autor
3. feb 2025

@zoja6913 gratulujem a držim palce❤️

kaca222
3. feb 2025

@beji12 samozrejme, že testy vedia ukazovať už aj pred MS, niektoré mali aj týždeň pred MS už pozitívny test. Ide o to, že zo začiatku nie je iste, že sa vajíčko udrží. Preto sa neodporúča testovať skôr, lebo potom je žena zbytočne sklamaná, keď príde MS a z pozitívnych testov sú negatívne. Ale tieto testy na fotkách sú už výrazne pozitívne

beji12
autor
3. feb 2025

@kaca222 no uvidime či pride ms alebo ne a čo povie krv ale mala by som radosť keby to bolo tehotenstvo a všetko dobré dopadlo🙏 ďakujem vam baby❤️

maryetta
3. feb 2025

Ano jasne. Ja som tak mala pri druhom tehu. Uz 2dni pred ms mi ukazalo krasne silnu ciarku.