icon

Pozitívny tehu test po potratoch a beh

kikailavska1
25. dec 2022

Ahojte, celý rok bol pre nás ťažký, niekoľko biochemických tehu, raz samovoľny skorý potrat v 5t. Včera sme dostali naj vianočný darček, pozit tehu test.
Avšak veľmi sa bojím, že to bude ďalšie biochemické tehu, ale aj nemusí byť.
Začala som pred 2 mesiacmi behavatkratke vzdialenosti pri 130tepoch, myslite, ze môžem v tom pokračovať? Bojím sa, že by tehu mohlo opäť skončiť.
Paradox, podarilo sa nám v čase keď som behavala každý deň po 7km..takže nárazy a jedno s druhým to asi neovplyvnilo.
Neviem ci neriskujem ak by som chodievala.
Ďakujem.

Dakuj

mogaa
25. dec 2022

prepáč ale mala si potraty a teraz si tehu....naozaj zvažuješ beh?

simona20201309
25. dec 2022

@kikailavska1 určite nebehaj! A nepočúvaj tie rady ktoré tu dostaneš, ze ,, ja som behala celé tehotenstvo...."
Nie!!!
Osobná skúsenosť a skúsenosti mojej kamarátky. Tiež sme všade čítali ze v pohode... skratka sú to otrasy a po tvojich skúsenostiach som v šoku, že nad tým vôbec uvazujes.

rurutiax
25. dec 2022

Určite nebehaj, mala by si oddychovať. Prečo to riskovať? Je ti prednejšie dieťa či beh? Skôr ma zaráža, že nad niečím takým uvažuješ.

hendikep
25. dec 2022

@kikailavska1 podla mna Ti to len pomoze… minimalne po psychickej stranke a po fyzickej neuskodi.. sice som nikdy nemala problem ani otehotniet ani donosit, ale druhe tehotenstvo som bola na biku az do terminu bez prehanania… a na bicykli este 13kg starsia dcerka… veru neboli to len jazdy po “ dedine” ale aj narocnejsie kopce.. / ked sa manzel vymenil a vzal moj bike aj s dcerou tak nechapal, prisiel upoteny 🤣/ a len mi to prospelo, citila som sa super, vyzerala som super a porod som mala bez zasahov uplne prirodzeny ktory trval 3hodiny 20min … rob to co Ta bavi a hlavne sa neboj, lebo to nepomaha aj ked viem ze sa to lahko hovori… drzim velmi palce 🙂

ivangeline
25. dec 2022

Nebehala som. Prestavam pocas tehu.Rychla chodza. Turistika. Prechadzky.

hendikep
25. dec 2022

mozte ma zozrat ale vela veci je v hlave, a ked jej to pomoze k psycickej pohode tak preco nie? hlavne ked sa nato citi? to ma doma lezat a triast sa ci nepotrati?

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
ankare
25. dec 2022

@kikailavska1 ja byť Tebou, nebeham. Držím palce!

majka1921
25. dec 2022

@kikailavska1 moj nazor je, ze behavas este kratko, telo nemusi byt este tak zvyknute, neviem. Ja by som radsej neriskovala, ale je to na tvojom pocite. Ak by si zacala pred 2 rokmi, tak take baby behaju aj pocas tehotenstva.
Co tak chodza a nejaka napr.joga? Nezaujalo by ta?

taty
25. dec 2022

@kikailavska1 pri takejto tepovke ak si začiatočník predpokladám že je to skôr joggin, teda nepíšes za aky čas to zabehnes. Pri tejto tepovke nenamahas nič ,je to skvelé že dokážes už za tak krátky čas dosiahnuť Z2 . No a k tomu že si tehotná,to skôr rozober so svojím lekárom. Ja prvé tehotenstvo celé v nemocnici, druhé rizikové ale šport neobmedzený v druhej polovici už len plávanie a jogu. Pri treťom už žiadne obmedzenia a behala som až do konca. Ale všetko pod dohľadom lekára. Nik z nás ti nepovie čo je pre teba dobré a nie každé tehotenstvo je rovnaké. Tak držím palce a ešte raz gratulujem k takému perfektnému tepu pri behu

andrejkap123
25. dec 2022

@hendikep bike ale nerobi take otrasy ako beh

andrejkap123
25. dec 2022

Ja som sa tiez pytala ci mozem behavat tu na MK, vsetci ze jasné a neviem co. Preco ale po vklade v CAR odporucaju oddych????? Aby nemalo otrasy….

ildiko36
25. dec 2022

@kikailavska1 ja som tiez mala biochemicke tehotenstvo za tym o 3mes som ostala znovu tehotna, tiež som bicyklovala az do porodu, beh nema čo s bioch.tehotenstvom, je tam skor geneticka vada.
Ale by si mohla teraz skor zamerat pre cviky pre tehotne ženy

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
miskamicha
25. dec 2022

@kikailavska1 nie nepokračuj

andrejkap123
25. dec 2022

@bilberryday ja som aj myslela ze po ovulacii a kym sa zahniezduje (co ale nikdy uplne nevies kedy je)

lienka9
25. dec 2022

@kikailavska1 ja som behavala pred tehu,ale uz od takeho 6t mi to nerobilo dobre.pokial s behom iba zacinas a po potratoch by som neriskovala.

lasoli
25. dec 2022

@kikailavska1 nie,nebehaj,pockaj aspon prvy trimester.Potom uvidis.

zuzi0911
25. dec 2022

Pri takejto "anamneze"urcite nebehat...šetriť sa aspoň do 12tt co najviac ,niektoré,ženy idú aj PN až je všetko ôk...a po 12tt ak bude všetko ôk a dr odobri tak potom...