icon

Pozitívny test a bolesti akoby sa MS spúšťala

16. máj 2021

Dobry den. Rano mi ukazal test slabsiu ciarku v testovacom poli, a teraz na vecer mam hrozne bolesti totozne ako ked sa mi spusta ms, aj chodim na wc stale, lebo mam silny vytok. Je to normalne pri tehu alebo mam pocitat ze ozaj pride a neudrzalo sa?

klip0
16. máj 2021

A ms uz meska?
Ale je to normálne aj pri tehotenstve

autor
16. máj 2021

@klip0 praveze ju mam dostat zajtra, ale moze aj dnes alebo v utorok (mavam pravidelnu +-1 den).

klip0
16. máj 2021

A ako slabu ciarku ukazal? Nemas foto? Ostava jedine pockat ci pride, ci nepride, drzim palce

snehulak77
16. máj 2021

Ja osobne som mala celkom silné bolesti, aj potom po termíne menštruácie. Takže pokojne to môže byť tehotenstvom.

miska992
16. máj 2021

Aj ja som mala este pred meskanim silne bolesti az take ze mi to vystrelovalo do noh.

miska992
16. máj 2021

Urob test zajtra rano :-₩

autor
16. máj 2021

@klip0 nemam uz ten test, chcela som si zajtra spravit ten digitalny. Este som tehotna nebola, bolo to rano prekvapko, nebola taka ista silna, ale asi polovicna intenzita kontrolnej. Taketo pocity, ze sa mi spusti ma chytaju par hodin uz, a to mavam kazdy mesiac a zrazu sa spusti.. tak sa obavam 😔😪

autor
16. máj 2021

@snehulak77 take iste bolesti ako klasicky v kazdom cykle?

autor
16. máj 2021

@miska992 a take iste bolesti ako ked si ms mavala alebo ine?

miska992
16. máj 2021

Este silnejsie. Bolo to ozaj neznesitelne.

miska992
16. máj 2021

Lenze ja som uzivala a aj uzivam progestanelle 🙂 ale bala som sa ze menstruacia i tak pride a bojim sa dodnes. Zajtra rano zopakuj test, ak bude pozit,zavolaj lekarovi a povedz ze mas silne bolesti aby si si nic nevycitala. Kazda sme ina, za jeden telefonat nedas nič.

petamich
16. máj 2021

ja som mala uplne rovnake pocity ako pred menstruaciou - este som manzelovi vravela, ze tento mesiac nic - rovnake krce, tlak v podbrusku, citlive prsia a ona neprisla 🙂 o par dni som spravila test a bol pozitivny a takto som to mala vzdy (zial dvakrat to nedopadlo dobre)

domiklik
16. máj 2021

Mala som presne tento pocit, až potom mi došlo, že mi meškajú 2 týždne... 😃

bagre
16. máj 2021

ja som tiež v prvom tehotenstve mala pocit že už každú chvíľu príde m a keď týždeň nič, robila som test... vyšli koľajnice.

snehulak77
16. máj 2021

Áno, také. Ja som mávala bolestivu, takže aj tieto bolesti boli dosť intenzívne

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
mimina_h
17. máj 2021

Ja som toto mala, a čakám bábo 🙂 riadne silne bolesti brucha, mňa najprv ani nenapadlo kvoli tomu, že môže to byt tehotenstvo

autor
17. máj 2021

Tak nic z toho, ranny test len takzvany duch. Nevyslo to 😔

0timea
17. máj 2021

A testovala si tou istou znackou? Inak lepsie je spravit test kazdy druhy den

miska992
17. máj 2021

Testovat tou istou značkou. Mne tiez tak duchovali a nakoniec to bolo biochemicke,dokonca sa mi to stalo 2x po sebe a to mi menstruacia meskala 10 dní, prisla az ked hcg kleslo na 0. U teba to moze byt inak, skusila by som zajtra rovnakej znacky,ono naj je robit kazdy druhy den. Drzim palce, a ak to nevyslo teraz,tak vyjde nabuduce!!! Nezúfaj!

autor
17. máj 2021

@0timea
@miska992 ano baby tou istou znackou, vcera to bolo pekna ciarka, dnes uz takmer neviditelna, ms este nedorazila... uz 2x biochemicke a 2 roky snazenia 😒

ivanaa346
17. máj 2021

@miska992 To je úplne normálne ak máš na začiatku tehotenstva pocit a presne také iste bolesti a aj omnoho väčšie ako ked ides dostať menzes .Ja ked som nevedela ešte ze som tehotná, tak som mala neskutocne bolesti stale som každému vravela ,ze ked dostanem krámy tak sa zalejem ,co také silné budu .A nedošli,ked som skoro 2 krat odpadla urobila som test a tehotná.Takze neboj určite je všetko v poriadku a ak sa ti niečo nezda chod k doktorke ale tie silne bolesti sú normálne.

aileen_mt
17. máj 2021

Ja som sa tiez manzelovi stazovala, ze blbe PMS :D a kedze si sledujem ovulaciu, tak som vedela na den presne, kedy ma prist menzes a ked ani na druhy den nic, tak som rano pekne-krasne sla kupit test :D

snazilka_bio_mamka
17. máj 2021

ja som mala takto 2 dni po meškaní, potom prišli silné krče ktore trvali dalsi cely den a o den na to sa mi spustila ms takze neviem ti povedať.. ako si na tom teraz?

miska992
17. máj 2021

Je mozne ze opat biochemicke. Ja som po dvoch biochem.absolvovala genetiku,henatologiu a reproimunologiu- tam mi nnieco nasli co by to mohlo sposobovat, teraz uzivam medrol a picham fraxiparin, ale k uhniezdeniu doslo aj bez liekov. U mna je problem nizka ovarialna rezerva a manzelov zly spermiogram. Skus to riesit s gynekologom, alebo sa obratit na CAR - mne aj tam pomohli. Drzim.palce