icon

Pozitívny test a následne negatívny výsledok

16. jún 2025

Ahojte baby, prosím Vás včera som si robila test digitálny clearblue vyšiel pozitívny 1-2, dnes som si robila opäť ten istý test a vyšiel negatívny, v stredu idem k dr len by ma zaujímalo či sa to niektorej stalo a aký bol výsledok nakoniec 🤭

colsami
16. jún 2025

Uz Ti meska ms?

autor
16. jún 2025
@colsami

Uz Ti meska ms?

@colsami áno mešká 5 dní

autor
16. jún 2025
@colsami

Uz Ti meska ms?

@colsami vždy meškáju 2-3 nemám pravidelný cyklus

zuz1177
16. jún 2025

Pripadne skus test este raz, moze byt, ze ten druhy test nebol spravny. Idealny kupit v lekarni nejaky co ma tu najvacsiu citlivost - 10mIU/ml. Ak by bolo biochemicke tehotenstvo tak moze byt, ze uz by vsetky testy boli teraz len negativne.

autor
16. jún 2025
@zuz1177

Pripadne skus test este raz, moze byt, ze ten druhy test nebol spravny. Idealny kupit v lekarni nejaky co ma tu najvacsiu citlivost - 10mIU/ml. Ak by bolo biochemicke tehotenstvo tak moze byt, ze uz by vsetky testy boli teraz len negativne.

@zuz1177 pôjdem kúpiť ešte jeden áno, použila som tento test včera aj dnes

glade22
16. jún 2025

V niektorých diskusiách som už zahliadla falošnú pozitivitu tohto testu. Že 1-2 ešte nie je žiadna istota.
Skús radšej nejaký overený palickovy

autor
16. jún 2025
@glade22

V niektorých diskusiách som už zahliadla falošnú pozitivitu tohto testu. Že 1-2 ešte nie je žiadna istota.
Skús radšej nejaký overený palickovy

@glade22 vieš mi poradiť ktorý taký je najlepší? vssde čítam že tento druh testu je najlepší tak neviem 🤦

glade22
16. jún 2025

Najviac radia dr max palickove testy

zuz1177
16. jún 2025

Ja som mala dr max kazetovy a za mna fungoval na 100%. Kym som tehotna nebola tak vzdy bol jasne negativny a ked som tehotna bola, tak 2 dni meskania ukazal uplne tmavu ciarku

zuz1177
16. jún 2025

Konkretne tento som mala

kikusenka1
16. jún 2025

@autor daj vedieť ako to dopadlo

autor
17. jún 2025
@zuz1177

Konkretne tento som mala

@zuz1177 kúpila som včera ten čo si mi poslala, a robený bol teraz hneď po zobudení takže ranný moč a vyšiel negatívne

nelka93
17. jún 2025

Keby si tehotná a menzes ti mešká, tak máš jasnú druhu čiarku. Zrejme ten prvy test bol falošné pozitivny

autor
17. jún 2025
@nelka93

Keby si tehotná a menzes ti mešká, tak máš jasnú druhu čiarku. Zrejme ten prvy test bol falošné pozitivny

@nelka93 menzes mi stále nedošiel, tak zajtra som objednaná k dr a uvidím čo povie 🤦 mňa ten pozitívny test dosť rozhodil, tak som si urobila ďalšia dva ale sú negatívne 🙈

autor
19. jún 2025
@kikusenka1

@autor daj vedieť ako to dopadlo

@kikusenka1 tehotná nieso, hcg menej ako 1, dnes mi pichli injekciu na vyvolanie

kikusenka1
19. jún 2025

Ďakujem za info. No stáva sa to mne v deň keď mi meškala ms som mala jasne dve čiarky