Pozitívny test a následne negatívny výsledok
Ahojte baby, prosím Vás včera som si robila test digitálny clearblue vyšiel pozitívny 1-2, dnes som si robila opäť ten istý test a vyšiel negatívny, v stredu idem k dr len by ma zaujímalo či sa to niektorej stalo a aký bol výsledok nakoniec 🤭
Pripadne skus test este raz, moze byt, ze ten druhy test nebol spravny. Idealny kupit v lekarni nejaky co ma tu najvacsiu citlivost - 10mIU/ml. Ak by bolo biochemicke tehotenstvo tak moze byt, ze uz by vsetky testy boli teraz len negativne.
Pripadne skus test este raz, moze byt, ze ten druhy test nebol spravny. Idealny kupit v lekarni nejaky co ma tu najvacsiu citlivost - 10mIU/ml. Ak by bolo biochemicke tehotenstvo tak moze byt, ze uz by vsetky testy boli teraz len negativne.
@zuz1177 pôjdem kúpiť ešte jeden áno, použila som tento test včera aj dnes
V niektorých diskusiách som už zahliadla falošnú pozitivitu tohto testu. Že 1-2 ešte nie je žiadna istota.
Skús radšej nejaký overený palickovy
V niektorých diskusiách som už zahliadla falošnú pozitivitu tohto testu. Že 1-2 ešte nie je žiadna istota.
Skús radšej nejaký overený palickovy
@glade22 vieš mi poradiť ktorý taký je najlepší? vssde čítam že tento druh testu je najlepší tak neviem 🤦
Najviac radia dr max palickove testy
Ja som mala dr max kazetovy a za mna fungoval na 100%. Kym som tehotna nebola tak vzdy bol jasne negativny a ked som tehotna bola, tak 2 dni meskania ukazal uplne tmavu ciarku
@autor daj vedieť ako to dopadlo
Konkretne tento som mala
@zuz1177 kúpila som včera ten čo si mi poslala, a robený bol teraz hneď po zobudení takže ranný moč a vyšiel negatívne
Keby si tehotná a menzes ti mešká, tak máš jasnú druhu čiarku. Zrejme ten prvy test bol falošné pozitivny
Keby si tehotná a menzes ti mešká, tak máš jasnú druhu čiarku. Zrejme ten prvy test bol falošné pozitivny
@nelka93 menzes mi stále nedošiel, tak zajtra som objednaná k dr a uvidím čo povie 🤦 mňa ten pozitívny test dosť rozhodil, tak som si urobila ďalšia dva ale sú negatívne 🙈
@autor daj vedieť ako to dopadlo
@kikusenka1 tehotná nieso, hcg menej ako 1, dnes mi pichli injekciu na vyvolanie
Ďakujem za info. No stáva sa to mne v deň keď mi meškala ms som mala jasne dve čiarky

Uz Ti meska ms?